Απίστευτες εικόνες στα διόδια Ελευσίνας: Ουρές από αυτοκίνητα παρά το «Μένουμε Σπίτι» (video) - Diogenis Press

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Home Top Ad

Post Top Ad

Παρασκευή 20 Μαρτίου 2020

Απίστευτες εικόνες στα διόδια Ελευσίνας: Ουρές από αυτοκίνητα παρά το «Μένουμε Σπίτι» (video)


Πολίτες εγκαταλείπουν την Αθήνα και πάνε επαρχία, αν και ο κορονοϊός έχει σκοτώσει ήδη συμπολίτες μας

Παρά το γεγονός ότι ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, οι Υπουργοί, οι αρμόδιες Αρχές και οι επιστήμονες έχουν, επανειλημμένα καλέσει τους πολίτες να περιορίσουν τις μετακινήσεις τους λόγω του κορονοϊού, πολλοί είναι αυτοί που έσπευσαν την Παρασκευή (20/03) να εγκαταλείψουν την Αθήνα. Την ώρα που η χώρα θρηνεί θύματα από τον ιό.

Όπως έχει γίνει γνωστό, το Σαββατοκύριακο «κληρώνει» για το μέτρο απαγόρευσης της κυκλοφορίας.

Οι εικόνες που καταγράφονται είναι αποκαρδιωτικές από τα διόδια Ελευσίνας, όπου εκατοντάδες αυτοκίνητα περνούν το μεσημέρι της Παρασκευής (20/03) προκειμένου, προφανώς, να ταξιδέψουν για τα χωριά τους. Σημειώνεται, πάντως, ότι στα διόδια λειτουργούν, πλέον, λιγότερα ταμεία και μόνο τα e-pass και οι αυτόματοι δέκτες χρημάτων.



Υπενθυμίζεται ότι τόσο ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης στο διάγγελμα του την Πέμπτη (19/03) όσο και ο λοιμωξιολόγος, Σωτήρης Τσιόδρας έστειλαν ξεκάθαρο μήνυμα ότι οι πολίτες δεν πρέπει να ταξιδέψουν.

«Μην πηγαίνετε στα χωριά σας», τόνισε το πρωί ο Υπουργός Εσωτερικών, Τάκης Θεοδωρικάκος, ο οποίος αποκάλυψε ακόμα ότι η άδεια ειδικού σκοπού στο Δημόσιο θα παραταθεί αν παραμείνουν τα σχολεία κλειστά, σημειώνοντας ότι η άδεια θα παρατείνεται αυτομάτως εφόσον παραταθούν τα μέτρα και τα σχολεία συνεχίσουν να είναι κλειστά.

Όπως ανακοινώθηκε την Παρασκευή (20/02) από τον Υπουργό Ναυτιλίας Γιάννης Πλακιωτάκης, μόνο οι μόνιμοι κάτοικοι των νησιών θα μπορούν από το Σάββατο (21/03) να ταξιδεύουν με πλοία.









Φωτογραφίες: eurokinissi.gr

Βίντεο: newpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad