Το σωστό σημείο για να τοποθετούμε την τηλεόραση - Diogenis Press

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Home Top Ad

Post Top Ad

Τρίτη 31 Οκτωβρίου 2017

Το σωστό σημείο για να τοποθετούμε την τηλεόραση



Βρίσκεται η τηλεόρασή σας στο σωστό σημείο του καθιστικού; Μπορεί να συγκεντρώνεστε στο σαλόνι για να βλέπετε ταινίες ή να χαζεύετε με τον σύντροφό σας κατά τη διάρκεια μίας χαλαρής βραδιάς αλλά είστε σίγουροι πως ητηλεόραση βρίσκεται στο καλύτερο σημείο του καθιστικού σας;

 Διαβάστε τα παρακάτω tips για να δείτε τι αλλαγές πρέπει να κάνετε.

Αποφύγετε σημεία που έχουν πολύ κίνηση Το να βάζετε την τηλεόρασή σας κοντά στην είσοδο του σπιτιού ή κοντά σε σημεία που έχουν πολύ κίνηση, μπορεί να οδηγήσει σε πιθανό χτύπημα και βλάβη της τηλεόρασης. Επίσης, σε κανέναν δεν αρέσει να περνάνε από μπροστά του άτομα και να χάνει σκηνές από την αγαπημένη του σειρά.

Έχετε στο μυαλό σας το φωτισμό Στο δωμάτιο που θα επιλέξετε να βάλετε την τηλεόραση είναι σημαντικό να έχετε φώτα περιμετρικά του χώρου. Καλό είναι ο φωτισμός να είναι μακριά από την οθόνη ή τουλάχιστον μερικά μέτρα μακριά από το σημείο που συνηθίζετε να κάθεστε έτσι ώστε να μη δημιουργείται ενοχλητική λάμψη. Αν υπάρχουν παράθυρα στο δωμάτιο προσπαθήστε να αποφύγετε να βάζετε την τηλεόραση απέναντι από αυτά καθώς και πάλι θα ενοχλείστε. Έχετε την τηλεόραση μακριά από τα παράθυρά σας.



Πηγή:jenny.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad