«Η Φώφη δεν έχει θάρρος να πει ότι θα συγκυβερνήσει με τον Κυριάκο» - Diogenis Press

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Home Top Ad

Post Top Ad

Τετάρτη 18 Οκτωβρίου 2017

«Η Φώφη δεν έχει θάρρος να πει ότι θα συγκυβερνήσει με τον Κυριάκο»


Νέα «πυρά» προς τη Φώφη Γεννηματά σχετικά με τη στάση της εξαπέλυσε ο έτερος υποψήφιος για την ηγεσία του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς, Γιάννης Ραγκούσης, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής του συνέντευξης στην ΕΡΤ, επιμένοντας στη θέση πως όλοι οι υποψήφιοι πρέπει να πουν καθαρά στους πολίτες ποια είναι η άποψή τους για τις συνεργασίες.
  «Να μη λένε μισόλογα. Να μην ισχυρίζεται η κ. Γεννηματά ότι θα προτάξει το πρόγραμμα Ελλάδα, γιατί ο κ. Μητσοτάκης δεν θα διαφωνήσει σε τίποτα με αυτό, προκειμένου να κυβερνήσει. Με ενοχλεί πάρα πολύ που η κ. Γεννηματά δεν έχει το θάρρος να πει ξεκάθαρα ότι θα συγκυβερνήσει με τον κ. Μητσοτάκη δήθεν ‘για να μη μείνει η χώρα ακυβέρνητη’», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Ραγκούσης.
Παράλληλα, στη συνέντευξη διατύπωσε τη δική του θέση: «Συνεννόηση για την επίλυση των προβλημάτων των πολιτών ακόμα και με τους πολιτικούς μας αντιπάλους.
Αυτό δεν προϋποθέτει συγκυβέρνηση με τον κ. Μητσοτάκη. ‘Ναι’ στη συνεννόηση λοιπόν, ‘Όχι’ στη συγκυβέρνηση».
 Τέλος, ο κ. Ραγκούσης υποστήριξε ότι ο νέος φορέας θα πρέπει είναι ενιαίος και όλα, θέσεις, σύμβολα, όνομα, να αποφασιστούν στο ιδρυτικό συνέδριο μέχρι το τέλος του 2017.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad