Οι «μνηστήρες» του Επιμελητηρίου - Diogenis Press

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Home Top Ad

Post Top Ad

Δευτέρα 23 Οκτωβρίου 2017

Οι «μνηστήρες» του Επιμελητηρίου


Στην τελική φάση με ορίζοντα τον προσεχή Δεκέμβριο, όπου πρόκειται να πραγματοποιηθούν οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου προεδρείου στο Εμπορικό Επιμελητήριο Κορινθιας , οι φιλοδοξίες και η αλλαγή δεδομένων, που ίσχυαν μέχρι σήμερα, σκιαγραφούν, από τώρα, μια εκλογική μάχη που αναμένεται να κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον όλων όσων θα συμμετάσχουν αλλά και αυτών που, για διαφορετικούς λόγους ο καθένας, παρακολουθούν στενά τις εξελίξεις, 
Πέντε υποψήφιοι για μια θέση…

Έτσι λοιπόν, με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, επικεφαλής ψηφοδελτίων για τις εκλογές του Εμπορικού Επιμελητηρίου, θα είναι ο κ. Σωτήρης Μουρίκης , ο κ. Σωτήρης Σπίλιωτακάρας, ο κ Δημήτρη Ραψωματιώτη, ο κΠαναγιώτη Λουζιώτης και ο κ. Παναγιώτης Πιτσάκης, 
Και οι πέντε, μέχρι στιγμής υποψήφιοι, ευελπιστούν να εκλέξουν τους συμβούλους που απαιτούνται για να ελέγξει κανείς την διοίκηση του Επιμελητηρίου, μέσω ενός συστήματος απλής αναλογικής. 

Στη μάχη της συγκρότησης ψηφοδελτίων έχουν ριχτεί ήδη οι υποψήφιοι επικεφαλής, ο οποίοι στο σύνολό τους θεωρούν δεδομένο πως θα μπορέσουν, όχι απλώς να συμπληρώσουν έναν ικανοποιητικό αριθμό υποψηφίων, μα και να δημιουργήσουν αίσθηση στο εκλογικό σώμα, αφού σχεδόν όλοι τους ποντάρουν σε ένα κράμα εμπειρίας μα και ανανέωσης.

Και η  υπόσχεση νέου αέρα που έχει ανάγκη η αγορά και οι επαγγελματίες, σε μια τόσο δύσκολη, για όλους, εποχή.
Απροσδιόριστος είναι μέχρι στιγμής ο ρόλος που θα παίξουν(;) τα πολιτικά κόμματα στις επικείμενες εκλογές. 

Όπως και να έχει  το τοπίο, όπως αυτό διαμορφώνεται, μοιάζει πολύ…  θελκτικό για συγκινήσεις παντός είδους και με ένα, τελικό αποτέλεσμα, το οποίο, μπορεί, υπό προϋποθέσεις, να επηρεάσει και την κάλπη άλλων τοπικών εκλογών. 

Μέχρι να πραγματοποιηθούν οι εκλογές βέβαια μπορεί να υπάρξουν και….ανατροπές

Σ.Μ

Diogenis Press


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad