Η αναμενόμενη .....υποψηφιότητα Σταυρέλη - Diogenis Press

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Home Top Ad

Post Top Ad

Πέμπτη 26 Οκτωβρίου 2017

Η αναμενόμενη .....υποψηφιότητα Σταυρέλη




Τη δήλωση του κ. Σταυρέλη ότι κατεβαίνει υποψήφιος για τον Δήμο Κορινθίων  στις επόμενες Δημοτικές εκλογές την περιμέναμε σχετικά με αυτό είχε δημιουργηθεί αρκετός ντόρος και πολλά σενάρια.

Ο πρώην πρόεδρος του Δημοτικού συμβουλίου και δημοτικός σύμβουλος κ. Ν. Σταυρέλης εκτός απο την υποψηφιότητά του δήλωσε ότι παραιτείται από τα καθήκοντα του υπεύθυνου τύπου του Δήμου και ότι παραμένει ενεργός δημοτικός σύμβουλος.

Περιμένουμε να δούμε τι θα κάνουν οι στενοί συνεργάτες του οι κ. Μουρούτσος  και ο κ. Ντιγκιρλάκης πιθανόν να τον ακολουθήσουν

Ο κ. Χασικίδης θα είναι είναι ο επόμενος υποψήφιος γαι τον Δήμο;

Τα δύο Δελτία Τύπου του κ. Σταυρέλη

Δελτιο Τύπου

-Ανακοινώνω ότι σήμερα υπέβαλα την παραίτησή μου από εντεταλμένος σύμβουλος επικοινωνίας ή Εκπρόσωπος Τύπου του Δήμου Κορινθίων.

-Παραμένω μέχρι τέλους της θητείας απλός δημοτικός σύμβουλος , πιστός στη ψήφο του Κορινθιακού Λαού που με κατέταξε στις δημοτικές εκλογές της 18ης Μαίου 2014, στηρίζοντας τα έργα και τις δράσεις που ενέκρινε στο προεκλογικό μας πρόγραμμα.

-Θέλω να εκφράσω τις θερμές ευχαριστίες μου σε όλες τις Κορίνθιες και όλους τους Κορίνθιους, οι οποίοι από το 1998 με στηρίζουν με τη ψήφο τους, κατατάσσοντάς με από το 2002 στις πρώτες θέσεις του Δημοτικού Συμβουλίου με υψηλό αριθμό ψήφων.

ΚΟΡΙΝΘΟΣ 26/10/2017

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΔΗΜ. ΣΤΑΥΡΕΛΗΣ

ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

ΔΗΜΟΥ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ


-Ανακοινώνω στους συνδημότες μου την ΠΡΟΘΕΣΗ μου στις επόμενες δημοτικές εκλογές του 2019 να είμαι ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ.

Όπως πάντα καθαρός και έντιμος απέναντι στους συμπολίτες μου, έτσι και σήμερα, Παίρνω την πρωτοβουλία, διότι θεωρώ ότι έχουν διαμορφωθεί πλέον οι συνθήκες, για μία νέα προοπτική στο τόπο μας, στο Δήμο Κορινθίων, για το μεγάλο ΑΛΜΑ στην πρόοδο και την ΑΝΑΠΤΥΞΗ.

Μέριμνά μας χωρίς μεγάλα λόγια:

-Να ενώσουμε τους Κορίνθιους

-Να αλλάξουμε δημόσιες συμπεριφορές

-Να βελτιώσουμε άμεσα την καθημερινότητα στον πολίτη

-Να σχεδιάσουμε και υλοποιήσουμε έργα που θα δώσουν προστιθέμενη αξία στο Δήμο και τους κατοίκους. Δεν απεμπολούμε τη συμμετοχή μας στο μεγάλο έργο που κάναμε όλοι μαζί τα πρώτα 8 χρόνια αυτής της Δημοτικής Αρχής.

-Να προσφέρουμε βελτιωμένες και στοχευμένες κοινωνικές υπηρεσίες με αύξηση των πιστώσεων. Όχι μειώσεις και περικοπές πόρων στη κοινωνική πολιτική.

-Να αναβαθμίσουμε τον πολιτισμό και τον αθλητισμό χωρίς διακρίσεις σε συλλόγους και ομάδες.

-Να αξιοποιήσουμε το brand name ΚΟΡΙΝΘΟΣ

-Να συνδράμουμε τη τοπική μας Εκκλησία για την ανάδειξη της εκκλησιαστικής ιστορίας του δικού μας ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ ΠΑΥΛΟΥ.

Μία νέα ομάδα ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ συμπολιτών με διαφορετικά δρώμενα, αλλά κοινό στόχο, διαμορφώνουμε ένα άλλο όραμα στις δύσκολες οικονομικές και κοινωνικές συνθήκες που βιώνουμε, με δημόσια συμπεριφορά κοντά στον ΠΟΛΙΤΗ, για να δώσουμε ξανά την ελπίδα και το χαμόγελο στους κατοίκους του Δήμου μας.

Η παρουσία μου στο Δήμο όλα αυτά τα χρόνια, τόσο από τη θέση του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου, όσο και από άλλα αντικείμενα ενασχόλησής μου , θεωρώ ότι κατέδειξαν τη δυναμική μου να πετύχουμε πολύ περισσότερα πράγματα από τη νέα θέση του υποψήφιου Δημάρχου που προτίθεμαι να διεκδικήσω.

Δεν κάνουμε πειράματα. Οι Κορίνθιοι μας γνωρίζουν.

Η κίνησή μου αυτή είναι πέρα από κόμματα και σχηματισμούς. Συμμετέχουν καταξιωμένα στελέχη της Κορινθιακής κοινωνίας από όλο το φάσμα πολιτικής, επαγγελματικής , συνδικαλιστικής, αυτοδιοικητικής, κοινωνικής δράσης.

Σ’ αυτή την προσπάθεια θα συμπορευτούμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ

Δημιουργούμε ένα ΠΑΓΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟ ΚΙΝΗΜΑ

ΚΟΡΙΝΘΟΣ 26/10/2017

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΔΗΜ. ΣΤΑΥΡΕΛΗΣ

ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

ΔΗΜΟΥ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad