To νέο pick up της Dacia - Diogenis Press

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Home Top Ad

Post Top Ad

Τρίτη 24 Οκτωβρίου 2017

To νέο pick up της Dacia



Η Dacia παρουσίασε πρόσφατα τη 2η γενιά του Duster, η οποία ενδέχεται να αποτελέσει τη βάση για ένα νέο pick up μοντέλο από τη ρουμάνικη εταιρεία.

Το Duster είναι ένα από τα πιο επιτυχημένα μοντέλα στην γκάμα της Dacia. Μετά από 8 περίπου χρόνια στην αγορά, η 1η γενιά του κατάφερε να πουλήσει πάνω από ένα εκατομμύριο μονάδες και να καθιερωθεί στο κοινό σαν ένα από τα πιο Value For Money SUV στην αγορά. Την επιτυχία αυτή φιλοδοξεί να συνεχίσει και η δεύτερη γενιά του, η οποία έρχεται με ακόμη πιο ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά σε όλους τους τομείς.


Η επίσημη παρουσίαση του μοντέλου στην έκθεση της Φρανκφούρτης τις προηγούμενες μέρες, έδωσε το ερέθισμα στους ανεξάρτητους σχεδιαστές να δημιουργήσουν την pick up έκδοση του νέου Duster. Με βάση την ηλεκτρονική εικόνα που σας παρουσιάζουμε φαίνεται πως το εμπρόσθιο τμήμα έρχεται αυτούσιο από την SUV version, ενώ πίσω από τη διπλή καμπίνα υπάρχει ένας αρκετά μεγάλος χώρος φόρτωσης. Εδώ να σημειώσουμε πως και η πρώτη γενιά του Duster κυκλοφορεί εδώ και κάποια χρόνια σε pick up έκδοση στη Λατινική Αμερική, όπου χρησιμοποιεί την κωδική ονομασία Oroch (με ατμοσφαιρικά μοτέρ βενζίνης 1,6 & 2,0 λίτρων). Τέλος, αν τελικά το μοντέλο πάρει τον δρόμο της παραγωγής και το δούμε στους ευρωπαϊκούς δρόμους, για την κίνηση του 4κίνητου pick up θα φροντίζει ο 1,2 TCe και φυσικά ο 1,5 dCi.





Πηγή:protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad