Συγκινητική συνάντηση δότριας μυελού των οστών με τον λήπτη (video) - Diogenis Press

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Home Top Ad

Post Top Ad

Σάββατο 21 Οκτωβρίου 2017

Συγκινητική συνάντηση δότριας μυελού των οστών με τον λήπτη (video)





Μία σπάνια στιγμή εκτυλίχθηκε σε συναυλία στο Ναύπλιο το βράδυ της Παρασκευής, όταν δότρια μυελού των οστών συνάντησε τον άνδρα που έλαβε το “δώρο ζωής” από εκείνη.

Συγκεκριμένα, το βράδυ του Σαββάτου Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, Δημήτρης Σταρόβας, Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος και Steve Tesser τραγούδησαν με σκοπό τα έσοδα της συναυλίας να δοθούν στο «Χάρισε Ζωή» – Κέντρο Ενημέρωσης και Προσέλκυσης Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών.

Στην έναρξη της συναυλίας ο Συλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών που δραστηριοποιείται στην Αργολίδα “Δεσμοί Αίματος”, τίμησε τέσσερις δότες μυελού των οστών, την Ελένη Κοροβίλη, την Κυριακή Μάλιου, τον Φώτη Δεσποτάκη και την Ελένη Λιάκου στην οποία επιφύλασσαν και μια έκπληξη.

Στο τέλος της μικρής ομιλίας της, όπου συγκινημένη παρότρυνε τον κόσμο να χαρίσει ζωή και περιγράφοντας το πρόβλημα υγείας που βιώνει στο στενό της οικογενειακό περιβάλλον, οι διοργανωτές χωρίς να το ξέρει ανέβασαν στην σκηνή τον λήπτη, που χάρις σε αυτήν μπορεί σήμερα να χαίρεται την ζωή του με την πολυπληθή οικογένειά του καθώς είναι πατέρας πέντε παιδιών.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad