Στους 16 καλύτερους του κόσμου η ομάδα ρομποτικής από την Καλαμάτα - Diogenis Press

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Home Top Ad

Post Top Ad

Τετάρτη 15 Νοεμβρίου 2017

Στους 16 καλύτερους του κόσμου η ομάδα ρομποτικής από την Καλαμάτα



Επιστήμονες... και στον αγωνιστικό χώρο τα παιδιά του 6ου Γυμνασίου και του 4ου ΓΕΛ, διαφήμισαν την Ελλάδα στην Κόστα Ρίκα

Στις 16 καλύτερες ομάδες του κόσμου στην κατηγορία WRO Football της Ρομποτικής Ολυμπιάδας έφτασε η καλαματιανή ομάδα bitbot3, με προπονητή τον Λεωνίδα Φίλο και μαθητές τους Ξενοφώντα Πλεματιά, Νίκο Γιαννόπουλο και Κωνσταντή Καργάκο (6ο Γυμνάσιο Καλαμάτας και 4ο ΓΕΛ Καλαμάτας), αφού απέκλεισε την περσική ομάδα, αλλά «έπεσε» στην Ταϊβάν στη φάση πρόκρισης για τα προημιτελικά.


Στη σελίδα αποτελεσμάτων ποδοσφαίρου φαίνεται η πορεία της ομάδας, η οποία διέπρεψε: ήρθε ισόπαλη με το Χονγκ-Κονγκ 4-4, νίκησε το Καζακστάν 5-3, θριάμβευσε με τις Φιλιππίνες 10-0 και έχασε στον όμιλο μόνο από την Αυστραλία με 4-1. Στους 32 νίκησε το Ιράν με 4-0, για να κοπεί η πορεία της από την ομάδα της Ταϊβάν που κέρδισε το τουρνουά!

Εν τω μεταξύ καλά στην υγεία τους είναι όλοι οι μαθητές από τη Μεσσηνία που βρίσκονται στην Κόστα Ρίκα για το Διαγωνισμό Ρομποτικής. Χθες έγινε  σεισμός 6,5 Ρίχτερ, όμως σύμφωνα με τους διευθυντές Εκπαίδευσης οι μαθητές και οι συνοδοί τους δεν είχαν κάποιο πρόβλημα και επιστρέφουν σήμερα στην Ελλάδα.


Πηγή: www.eleftheriaonline.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad