Τη σκότωσε για 5 ευρώ και ένα κινητό - Diogenis Press

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Home Top Ad

Post Top Ad

Τετάρτη 8 Νοεμβρίου 2017

Τη σκότωσε για 5 ευρώ και ένα κινητό



Ο δικηγόρος του πατέρα  της Δώρας Ζέμπερη περιέγραψε τις ανατριχιαστικές λεπτομέρειες που προκύπτουν από την κατάθεση του δολοφόνου της εφοριακού, ο οποίος στις 9 το πρωί της Τετάρτης θα απολογηθεί στον εισαγγελέα και στη συνέχεια στον ανακριτή.

Όπως αποκάλυψε μιλώντας στον ΑΝΤ1, ο Απόστολος Λύτρας, μέσα στην τσάντα της η 32χρονη είχε μόνο 5 ευρώ, ενώ ο δράστης πούλησε το κινητό της 20 ευρώ λίγο μετά τη δολοφονία σε κατάστημα στην Ομόνοια. Χαρακτηριστικά είπε: «Ο δράστης ομολόγησε ότι η τσάντα της άτυχης Δώρας περιείχε μόλις 5 ευρώ και το κινητό της το πούλησε αντί 20 ευρώ».

Σε βάρος του συλληφθέντα ασκήθηκε ποινική δίωξη για σειρά κακουργημάτων
Ο δικηγόρος σημείωσε ότι στο διάστημα από την δολοφονία μέχρι σήμερα, δέχθηκε πάρα πολλά μηνύματα στο κινητό και το γραφείο του, τα οποία μετέφερε στην Αστυνομία και θεωρεί ότι συνέβαλλαν στην διαλεύκανση της υπόθεσης.

Επίσης ο κ. Λύτρας στηλίτευσε τα δημοσιεύματα που στοχοποιούσαν τον πατέρα της Δώρας ως δολοφόνο.

Το κατηγορητήριο που βαραίνει τον δράστη

Σε βάρος του συλληφθέντα για τη δολοφονία της 32χρονης ασκήθηκε ποινική δίωξη για σειρά κακουργημάτων που συνδέονται τόσο με το άγριο έγκλημα όσο και με τη ληστεία της εφοριακού.

Συγκεκριμένα ο εισαγγελέας άσκησε ποινική δίωξη για:

ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση
ληστεία η οποία τελέστηκε με ιδιαίτερη σκληρότητα
παράνομη οπλοφορία – οπλοχρησία


Ο δολοφόνος, όπως φαίνεται στο βίντεο περπατά αμέριμνος στο δρόμο και τον πλησιάζουν πέντε άνδρες της ασφάλειας οι οποίοι τον ακινητοποιούν και του φορούν χειροπέδες.

Οι αστυνομικοί μαζεύουν τα πράγματα που έχουν σκορπιστεί στον δρόμο, ενώ ένας αστυνομικός φορά το παπούτσι του που έχασε στη διάρκεια της σύλληψης.

Σημειώνεται πως το σημείο της σύλληψης στη συμβολή των οδών Κύκνων και Τανάγρας στη Ριζούπολη, απέχει μόλις 300 μέτρα από την οδό Αετοράχης, δηλαδή κοντά στο σπίτι της Δώρας.

ΠΗΓΗ:zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad