Το βλέμμα της Άννας Νταλάρα στον Τζίμη Πανούση είναι γεμάτο… αισθήματα (εικόνα) - Diogenis Press

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Home Top Ad

Post Top Ad

Παρασκευή 24 Νοεμβρίου 2017

Το βλέμμα της Άννας Νταλάρα στον Τζίμη Πανούση είναι γεμάτο… αισθήματα (εικόνα)



Ποιος να το ΄λεγε σε Άννα Νταλάρα και Τζίμη Πανούση ότι όχι μόνο θα έπεφταν «μούρη με μούρη» σε θέατρο, αλλά θα αναγκάζονταν να κάτσουν και δίπλα δίπλα.

Αυτό συνέβη στο πλαίσιο της επίσημης πρεμιέρας της θεατρικής παράστασης «Λυσασμένη Γάτα» του Τένεσι Γουίλιαμς, όπου η σύζυγος του Γιώργου Νταλάρα και ο γνωστός καλλιτέχνης έδωσαν το παρών, αναβιώνοντας μνήμες του παρελθόντος, όταν Νταλάρας και Πανούσης «χάριζαν» μία από τις πιο επικές διάσημες κόντρες.

Ήταν το μακρινό 1997 όταν ο Τζίμης Πανούσης στη διάρκεια σατιρικής μουσικής παράστασής του, εμφάνιζε σε βίντεο τον τραγουδιστή να τραγουδά και να τρέχουν χρήματα από το στόμα του.

Το γεγονός αυτό οδήγησε τον τραγουδιστή στην απόφαση να σύρει στα δικαστήρια τον σατιρικό καλλιτέχνη. Αρχικά, το δικαστήριο απαγόρευσε στον Τζίμη Πανούση να αναφέρεται στο όνομα του Γιώργου Νταλάρα. Σε αντίθετη περίπτωση θα πλήρωνε 1.000.000 δραχμές. Ο Πανούσης, όμως, δεν πτοήθηκε και συνέχισε να κάνει το δικό του. Μάλιστα, συνήθιζε να λέει σε επόμενες παραστάσεις του: «Τώρα μου ήρθε να ξοδέψω 3.000.000 δραχμές: Νταλάρας, Νταλάρας, Νταλάρας!».

Τώρα λοιπόν το βλέμμα της Άννας Νταλάρα καθώς και η στάση του σώματός της (όπως και του Πανούση)… δείχνουν πολλά.



ΠΗΓΗ:.altsantiri.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad