Κατεβαίνει στην Επίδαυρο με τις «Θεσμοφοριάζουσες» ο Θεοδωρόπουλος; - Diogenis Press

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Home Top Ad

Post Top Ad

Δευτέρα 20 Νοεμβρίου 2017

Κατεβαίνει στην Επίδαυρο με τις «Θεσμοφοριάζουσες» ο Θεοδωρόπουλος;Άκου τι μου περιήλθε από γερή μου πηγή που είναι στα... μέσα και στα έξω του Ελληνικού Φεστιβάλ.
Πως ο διευθυντής του Βαγγέλης Θεοδωρόπουλος σχεδιάζει να «κατηφορίσει»στην Επίδαυρο ανεβάζοντας τις «Θεσμοφοριάζουσες»! «Πάμε» δηλαδή για τέταρτο Αριστοφάνη αφού όπως ήδη σου έχω αποκαλύψει το Εθνικό Θέατρο θα ανεβάσει τον «Πλούτο» του σε σκηνοθεσία Νικίτα Μιλιβόγιεβιτς, ο Κώστας Τσιάνος θα παρουσιάσει τους «Αχαρνής» του με τους Φιλιππίδη-Καφετζόπουλο-Δαδακαρίδη -ο τελευταίος «έκλεισε»πριν λίγες μέρες από ότι «αλίευσα»- και ο Λάκης Λαζόπουλος θα παίζει στους «Βατράχους» του με σκηνοθέτη τον Κώστα Φιλίπογλου. Οι ίδιες πηγές μου λένε πως οι ισχυρές «Θεσμοφοριάζουσες» θα παρουσιαστούν σε συμπαραγωγή του Φεστιβάλ και του Θεάτρου του Νέου Κόσμου- δημιούργημα του Θεοδωρόπουλου, στου οποίου το τιμόνι πια βρίσκεται ο γιος του Μίλτος Σωτηριάδης.

ΧΕΡΙ στη φωτιά δεν βάζω,για αυτό έχω και το ερωτηματικό στον τίτλο. Οι πληροφορίες μου λένε πάντως πως «παίζει» έντονα να ...σκάσει αυτή η κάθοδος στην Επίδαυρο. Θα επανέλθω με νεότερα συντομότατα -αν τα καταφέρω γιατί τηρούν όλοι ... σιγήν ιχθύος για το «πακέτο». Θα βρω την άκρη!


Real bomb
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ
Του ΒΑΣΙΛΗ ΜΠΟΥΖΙΩΤΗ

Πληροφορίες:enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad