«Νεκρανάσταση» του ΠΑΣΟΚ στην Κορινθία - Diogenis Press

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Home Top Ad

Post Top Ad

Δευτέρα 13 Νοεμβρίου 2017

«Νεκρανάσταση» του ΠΑΣΟΚ στην Κορινθία



Στις προεκλογικές επισκέψεις τους στην Κόρινθο οι υποψήφιοι είχαν πει για  «πολιτική ανανέωση», μετά τα αποτελέσματα των εκλογών ο κ. Ανδρουλάκης άφησε υπαινιγμούς για «τζάκια» στην πολιτική και σχόλια για την «αλλαγή γενιάς στο πολιτικό σύστημα» και έχει ένα δίκιο.


Όσον αφορά στις ομάδες ηλικιών, το υψηλότερο ποσοστό εντοπίζεται στο ηλικιακό γκρουπ άνω των 55 που ψήφισαν την κ. Γεννηματά αυτό διαπιστώσαμε στην Κόρινθο κάτι που σηματοδοτεί και την νεκρανάστασή του, δεν έχει να προσφέρει κάτι καινούργιο.

Δηλαδή ο κύριος όγκος των ψηφοφόρων δείχνει να προέρχεται από τον χώρο τού παλαιού ΠΑΣΟΚ.


Η σύγκρουση της επόμενης Κυριακής θα γίνει ανάμεσα σε δύο πρωταγωνιστές που προέρχονται από δύο τάσεις του ΠΑΣΟΚ.


Δεν ξέρω τι συμφωνίες μπορεί να γίνουν μεταξύ των υποψηφίων, αλλά όποιες συμφωνίες και αν γίνουν στην κορυφή, δεν είναι σίγουρο ότι θα τις ακολουθήσουν οι ψηφοφόροι. Ο κόσμος έχει πια απηυδήσει..

Οι ψηφοφόροι που μετακινήθηκε από άλλα κόμματα για να ψηφίσουν αρχηγό, για την Δημοκρατική Παράταξη και το ποσοστό που ψήφισε τους άλλους υποψήφιους πρέπει να επιλέξει τι θέλει, αλλαγή γενιάς στο πολιτικό σύστημα ή μία από τα ίδια  και αυτό πρέπει να το λάβουν σοβαρά υπόψη τους οι Κορίνθιοι ψηφοφόροι.

Αν και δεν βλέπω καμμία ανατροπή την Κυριακή μόνο μία σημαντική αποχή!

Σ. Μ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad