H Logitech γεφυρώνει τη φυσική με τη virtual πληκτρολόγηση - Diogenis Press

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Home Top Ad

Post Top Ad

Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2017

H Logitech γεφυρώνει τη φυσική με τη virtual πληκτρολόγηση



To Logitech Bridge είναι ένα developer kit, το οποίο επιτρέπει τη χρήση του φυσικού πληκτρολογίου στον εικονικό κόσμο.

Με τη χρήση της τεχνολογίας της Logitech, η οποία έχει αναπτυχθεί σε συνεργασία με την HTC, ένας χρήστης του Bridge θα μπορεί να βλέπει μια εικόνα του φυσικού πληκτρολογίου στον virtual κόσμο, προκειμένου να μπορεί να αλληλεπιδρά μαζί του και έτσι να μπορεί να πληκτρολογεί με τον ίδιο τρόπο που θα το έκανε στον φυσικό κόσμο.

Το kit της Logitech περιλαμβάνει ένα πληκτρολόγιο Logitech G Gaming, ένα HTC Vive tracker το οποίο έχει ρόλο στο να εντοπίζει τα δάχτυλα του χρήστη και να τα τοποθετεί στον virtual κόσμο.

Σημαντικό ρόλο στη διαδικασία αυτή παίζει και το κομμάτι του software που χρησιμοποιεί το Logitech Bridge, το οποίο αποτελεί και έναν από τους βασικούς τρόπους για να μπορέσει να εμφανιστεί σωστά το πεδίο πληκτρολόγησης στο virtual περιβάλλον και μάλιστα χωρίς καθυστερήσεις.

Σε πρώτη φάση, η Logitech θα διαθέσει δωρεάν στους ενδιαφερόμενους 50 τέτοια kits για δοκιμαστικούς σκοπούς. Η τεχνολογία της Logitech αναμένεται να βρει εφαρμογή τόσο σε παιχνίδια, όσο και σε άλλες περιπτώσεις όπου απαιτείται η πληκτρολόγηση σε virtual περιβάλλον, όπως είναι η virtual χρήση των social media.

ΠΗΓΗ:pestaola.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad