Σήμερα η σύγκρουση του Πλανήτη Χ με τη Γη (vid) - Diogenis Press

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Home Top Ad

Post Top Ad

Κυριακή 19 Νοεμβρίου 2017

Σήμερα η σύγκρουση του Πλανήτη Χ με τη Γη (vid)Σε κατάσταση αναμονής έχουν τεθεί οι συνωμοσιολόγοι προκειμένου να ανακαλύψουν αν θα πετύχουν με την...τρίτη, την ημερομηνία καταστροφής του πλανήτη μας

Ο πλανήτης Νιμπίρου αναμένεται να συγκρουστεί σήμερα με τη Γη, προκαλώντας την καταστροφή του πλανήτη μας. Αυτό πιστεύουν οι συνωμοσιολόγοι του Πλανήτη Χ, σύμφωνα με τους οποίους τα "φώτα των σεισμών", λάμψεις που παράγονται από την τριβή πλακών, αποτελούν οιωνό όσων πρόκειται να ακολουθήσουν.
Τέτοιου είδους λάμψεις έκαναν πολύ έντονα την εμφάνισή τους μετά τον καταστροφικό σεισμό που χτύπησε το Μεξικό τον Σεπτέμβριο, με τον συνωμοσιολογικό ιστότοπο να γράφει: "O Πλανήτης Χ φαίνεται ότι ήδη έχει αρχίσει να μας επηρεάζει: ηφαίστεια, σεισμοί και ισχυρές καταιγίδες πλήττουν τη γη". Σεισμοί έχουν πλήξει την Ινδονησία, το Γιβραλτάρ και την Ιταλία, το τελευταίο διάστημα o Νιμπίρου διαταράσσει τον ήλιο και επηρεάζει τους ωκεανούς, τις τεκτονικές πλάκες και το ηλεκτρομαγνητικό πεδίο της Γης" .
Σύμφωνα με τον ίδιο ιστότοπο, η παγκόσμια ελίτ γνωρίζει για τον Νιμπίρου και είναι προετοιμασμένη: "Η ελίτ έχει προετοιμάσει υπόγειες βάσεις στις ΗΠΑ, την Κίνα και τη Ρωσία, η οποία είναι η μόνη που έχει φροντίσει για όλους τους πολίτες της".
Ο Νιμπίρου είναι ένα πλανητικό αντικείμενο που υποτίθεται ότι κατευθύνεται στο ηλιακό μας σύστημα και θα φέρει την Αποκάλυψη στη Γη, της οποίας θα σκοτώσει το σύνολο σχεδόν του πληθυσμού. Ο ισχυρισμός ξεκίνησε από τον χριστιανό αριθμολόγο Ντέιβιντ Μίντερ, ο οποίος πρώτος προέβλεψε ότι το καταστροφικό ουράνιο σώμα θα χτυπούσε τη Γη στις 23 Σεπτεμβρίου. Παρά το γεγονός ότι αυτός ο ισχυρισμός του δεν επιβεβαιώθηκε, οι συνωμοσιολόγοι πιστεύουν ότι ο Μίντερ έκανε λάθος υπολογισμούς και ότι η 19η Νοεμβρίου θα σημάνει την άφιξη του Πλανήτη Χ.

Η NASA, από τη μεριά της, αρνείται ακόμη και την ύπαρξη του Νουμπίρου και χαρακτηρίζει την όλη υπόθεση ως διαδικτυακή ψευδή είδηση.
Όπως αναφέρει ο αστρονόμος David Morrison, "Τέτοιος πλανήτης δεν υπάρχει, δεν έχει υπάρξει και πιθανότατα δεν θα υπάρξει ποτέ".
"Μόνο φέτος, η ημέρα σύγκρουσης του Νιμπίρου με τη Γη έχει ανανεωθεί δύο φορές: Η Αποκάλυψη που θα συνέβαινε στις 23 Σεπτεμβρίου μεταφέρθηκε για τις 21 Οκτωβρίου και τώρα έχουμε φτάσει στη19η Νοέμβρη".
Όπως και να έχει, σήμερα θα ανακαλύψουμε αν το σενάριο αυτό θα επιβεβαιωθεί ή θα έχει την ίδια μοίρα με τα δύο προηγούμενα...ΠΗΓΗ:news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad