Δωρεά ύψους 80.000 ευρώ στο «Χαμόγελο του Παιδιού» - Diogenis Press

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Home Top Ad

Post Top Ad

Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου 2017

Δωρεά ύψους 80.000 ευρώ στο «Χαμόγελο του Παιδιού»Δωρεά ύψους 80.000 ευρώ έκανε ο Σάμπυ Μιωνή στο «Χαμόγελο του Παιδιού». Πρόκειται για ποσό που επιδικάστηκε υπέρ του με δικαστική απόφαση.

Το «Χαμόγελο του Παιδιού», με ανακοίνωσή του, ευχαρίστησε θερμά τον κ. Μιωνή, για την πολύτιμη προσφορά του. «Ο κ. Μιωνής, με έντονη φιλανθρωπική δράση στην Ελλάδα και το εξωτερικό, είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένος σε προσπάθειες που άπτονται της ευημερίας των παιδιών ανεξάρτητα από χρώμα, εθνικότητα και θρησκεία. Έχοντας παρακολουθήσει το έργο του οργανισμού »Το Χαμόγελο του Παιδιού» και κατανοώντας τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει σε μια εποχή οικονομικής και κοινωνικής κρίσης αποφάσισε να προσφέρει το ποσό των 80.000 ευρώ για να ενισχύσει τις δράσεις του οργανισμού», ανέφερε ακόμη η ανακοίνωση.

Σε συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο του Οργανισμού, Κώστα Γιαννόπουλο, ο κ. Μιωνής ενημερώθηκε αναλυτικά τόσο για τις πανελλαδικές δράσεις του οργανισμού όσο και για τις ανάγκες των παιδιών που καλύπτει καθημερινά μέσα από το σύνολο των υπηρεσιών του.«Είναι ηθική μου υποχρέωση και τιμή μου να προσφέρω σήμερα στο Χαμόγελο του Παιδιού, την οργάνωση που προσφέρει το χαμόγελο στα παιδιά ανεξάρτητα από την θρησκεία τους, το χρώμα του δέρματος τους και την εθνικότητας τους. Το Χαμόγελο του Παιδιού μάχεται έμπρακτα κάθε μέρα την παράνοια του ρατσισμού, πάντα πιστό στην πολύτιμη παρακαταθήκη του ιδρυτή της, του μικρού ήρωα, Ανδρέα Γιαννόπουλου», δήλωσε από την πλευρά του ο κ. Μιωνής.

«Τα τελευταία χρόνια έχω γίνει στόχος αντισημιτικών επιθέσεων. Το ποσό των 80.000 ευρώ της σημερινής μου δωρεάς, είναι μόνο το πρώτο μέρος του ποσού που επιδικάστηκε υπέρ μου και προέρχεται από τις κατασχέσεις των τραπεζικών λογαριασμών και άλλων περιουσιακών στοιχείων των αντίδικων μου, Δημοκρατικού Τύπου ΑΕ, του εκδότη Γιάννη Φιλιππάκη και των συνεργατών του Αλέξανδρου Τάρκα και Ανδρέα Καψαμπέλη, δεδομένου ότι αυτοί αρνήθηκαν να συμμορφωθούν με το διατακτικό των δικαστικών αποφάσεων», συμπλήρωσε.

«Εχω δεσμευτεί ότι ολόκληρο το ποσό που μου επιδικάστηκε και το οποίο ανέρχεται σε αρκετές εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ, θα διατεθεί σε φιλανθρωπικούς σκοπούς. Σεβόμενος τη μνήμη των παππούδων μου και των έξι εκατομμυρίων Εβραίων που δολοφονήθηκαν στο Ολοκαύτωμα, αρνήθηκα να σκύψω το κεφάλι στο bullying που μου έκαναν οι συκοφάντες μου και οι συνεργοί τους, στους οποίους δυστυχώς περιλαμβάνονται και κρατικοί λειτουργοί.

Θα συνεχίσω να μάχομαι ακούραστα κάθε μορφή ρατσισμού. Η σημερινή μου δωρεά είναι ένα μήνυμα ότι πάνω από το απόλυτο σκοτάδι της μισαλλοδοξίας, πρέπει να υψωθεί ο ήλιος της ισότητας όλων των ανθρώπων και το χαμόγελο όλων των παιδιών του κόσμου», κατέληξε στη δήλωσή του.

ΠΗΓΗ:alphafreepress.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad