Πόσο μπουγαδόνερο μπορούμε να αντέξουμε; - Diogenis Press

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Home Top Ad

Post Top Ad

Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου 2017

Πόσο μπουγαδόνερο μπορούμε να αντέξουμε;Δεν είμαι σίγουρη ότι είναι ωραία όλα αυτά που συμβαίνουν αυτές τις μέρες στο Δημαρχείο με τον πόλεμο που έχει ξεσπάσει ανάμεσα σε Μουρούτσο  και στον Δήμαρχο

Από τη μια ας αρχίσουν κάποιοι να λένε επιτέλους τη γνώμη τους για να ξεμπερδέψουμε με τις εποχές που όλοι ήμασταν μια ωραία παρέα μέχρι να γυρίσουμε την πλάτη μας.

Όχι δεν είναι όλα ωραία και παρεϊστικα, απ την άλλη όμως όλη αυτή η κόντρα είναι κακόγουστη, όπως είναι όλα τα ξεκατινιάσματα.

Πόσο μπουγαδόνερο μπορούμε να αντέξουμε;Εντάξει για τον Δήμαρχο αυτά είναι μια συνηθισμένα: «Εγώ δεν εννοούσα αυτό , είπα κάτι άλλο, λάθος καταλάβατε κ.λ.π

Δήμαρχος:Εγω ενημέρωσα το αντιδήμαρχο.

Αντιδήμαρχος: Εσύ δεν ήρθες στο ραντεβού.

Και άλλα πολλά!

Σε αυτόν πόλεμο όμως μπλέχτηκε ο κ. Μουρούτσος που πιάστηκε σαν τη μύγα στον ιστό του κ. Πνευματικού, ο οποίος είναι και ο μόνος που έχει όφελος από μια τέτοια διαμάχη και εκεί στην γωνία ο κ. Σταυρέλης με τους 15 να παρακολουθεί.Λένε ότι ο εχθρός μας, αυτός δηλαδή που επιλέγουμε να πολεμήσουμε, μας εξισώνει ακόμη και αν είμαστε ανόμοιοι. Αυτή είναι η μεγαλύτερη εξυπνάδα κάποιου που θέλει να αναρριχηθεί.

Να διαλέξει ένα ανώτερο ανταγωνιστή του.

Πολλά τα φάουλ στο Δημαρχείο.
Σταματήστε να φέρεστε  σαν τις κουτσομπόλες της γειτονιάς.

Σ.Μ.

Diogenis Press

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad