Εκτός ψηφοδελτίων Κωστόπουλος – Τατούλη - Diogenis Press

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Home Top Ad

Post Top Ad

Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου 2017

Εκτός ψηφοδελτίων Κωστόπουλος – Τατούλη
Ποικίλα σχόλια –όπως ήταν αναμενόμενο – προκάλεσε το περιεχόμενο της χθεσινής συνέντευξης που παραχώρησε ο πρόεδρος της Ν.Δ. Κυριάκος Μητσοτάκης στην εφημερίδα «Καθημερινή» και τον Αλέξη Παπαχελά.
Το γεγονός ότι έσπευσε να ξεκαθαρίσει ότι κανένα μέλος της οικογένειας του δεν θα συμμετάσχει στην κυβέρνησή του, ήταν ένα μήνυμα που αφορούσε κυρίως την Ντόρα Μπακογιάννη.

Ωστόσο, επειδή ο κ. Μητσοτάκης, δείχνει διάθεση να απαλλάξει τη Ν.Δ., από τις βαρονίες του παρελθόντος, θα πρέπει να θεωρείται περισσότερο από βέβαιο ότι η συγκεκριμένη απόφαση δεν θα εξαντληθεί μόνο στο πρόσωπο της Ντόρας Μπακογιάννη.
Απεναντίας, και σύμφωνα με καλά ενημερωμένες πηγές, αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, δείχνει να έχει καταλήξει στην απόφαση να μην συμπεριλάβει κανένα γόνο πολιτικής οικογένειας.


Έτσι, εκτός από τους εν ενεργεία βουλευτές, που φέρουν βαρύ πολιτικό όνομα, θα πρέπει να θεωρείται βέβαιο ότι εκτός ψηφοδελτίων θα βρεθούν εκτός από τον υιό του Γιάννη Τραγάκη, η θυγατέρα του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Εύη Τατούλη και ο γιος του πρώην βουλευτή της Ν.Δ., Νίκος Κωστόπουλος, ο οποίος χωρίς να έχει λάβει το κομματικό χρίσμα, κινείται στην Β’ Αθήνας ως σίγουρος υποψήφιος, γράφοντας στα παλιότερα των κομματικών του υποδημάτων, τα κομματικά όργανα.

Πηγή:parapolitika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad