Χωρίς Αυτοδυναμία οι εκλογές στο Επιμελητήριο –Πρωτιά Λουζιώτη - Diogenis Press

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Home Top Ad

Post Top Ad

Τρίτη 12 Δεκεμβρίου 2017

Χωρίς Αυτοδυναμία οι εκλογές στο Επιμελητήριο –Πρωτιά Λουζιώτη



Με κανένα συνδυασμό από τους πέντε που διεκδίκησαν τον Επιμελητηριακό θώκο  να λαμβάνει την αυτοδυναμία, ολοκληρώθηκαν οι εκλογές για την ανάδειξη νέας ηγεσίας στο Επιμελητήριο Κορινθίας.

Με τις εκλογές της Κυριακής  της 10ης   Δεκεμβρίου, ολοκληρώθηκε μια μακρά προεκλογική περίοδος που για κάποιους  υποψηφίους…. δεν διέφερε σε τίποτα από αυτοδιοικητικές ακόμη, ακόμη και βουλευτικές εκλογές .

Πρώτος αναδείχτηκε  με διαφορά 19 ψήφων, ο συνδυασμός του Παναγιώτη Λουζιώτη.

Η Κάλπη έδωσε τα εξής αποτελέσματα.

Λουζιώτης Παναγιώτης :25%  με 474 ψήφους  και 5 έδρες.

Μουρίκης Σωτήρης :24%  με 453 ψήφους και 5 έδρες.

Πιτσάκης Παναγιώτης: 20%  με 371 ψήφους και 4 έδρες.

Σπηλιωτακάρας Σωτήρης:16%  με 302 ψήφους και 4 έδρες.

Ραψωματιώτης Δημήτρης: 15%  με 292 ψήφους και 3 έδρες.

Λόγο της έλλειψης αυτοδυναμίας όμως,  θα πρέπει να υπάρξουν συμφωνίες για συνεργασίες ώστε να προκύψει νέο Διοικητικό Συμβούλιο.



Πέρα πάντως από τα διαδικαστικά που πρέπει να ακολουθηθούν- και πιστεύουμε πως θα το πράξουν όλοι- το ζητούμενο είναι η επόμενη μέρα στο Επιμελητήριο.
Η επόμενη μέρα που  ορίζεται από την επιταγή των καιρών για έμπρακτη συμπαράσταση στον εμπορικό, μεταποιητικό, μεταφορικό, εταιρικό  κόσμο του Νομού,  ο οποίος δοκιμάζεται με την οικονομική κρίση , την πολιτική της κυβέρνησης και των τραπεζών, που λειτουργούν αμείλικτα  για κάθε επαγγελματία ,φέρνοντας τον πολλές φορές σε οικονομικό αδιέξοδο.

Οι υποσχέσεις που έδωσαν οι επικεφαλής κατά την προεκλογική περίοδο είναι καιρός να γίνουν πράξη  και να αποτελέσουν κοινό τόπο για διεκδίκηση , αποτελεσματικότητα  με στόχο ένα Επιμελητήριο κοντά στην Κορινθία και τους ανθρώπους της .

ΠΗΓΗ:mazimagazine.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad