Στους πιο δημοφιλείς «γαλάζιους» βουλευτές της Πελοποννήσου ο Χρίστος Δήμας - Diogenis Press

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Home Top Ad

Post Top Ad

Τρίτη 19 Δεκεμβρίου 2017

Στους πιο δημοφιλείς «γαλάζιους» βουλευτές της Πελοποννήσου ο Χρίστος ΔήμαςΜε πολύ ενδιαφέρον έγινε αποδεκτή στα πολιτικά γραφεία η έρευνα της Κάπα research σχετικά με τα πολιτικά και αυτοδιοικητικά πρόσωπα στους νομούς της χώρας. Με τις εκλογές να πλησιάζουν και τις αυτοδιοικητικές ζυμώσεις να έχουν πάρει "φωτιά", η έρευνα αποκάλυψε ενδιαφέροντα στοιχεία.

Στο επίκεντρο βέβαια η ερώτηση για τις θετικές και τις αρνητικές γνώμες σχετικά με τα πολιτικά πρόσωπα, η οποία φαίνεται πως δίνει προβάδισμα στη νέα γενιά της "γαλάζιας" παράταξης. Είναι ενδεικτικό, πως στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, εκτός του Αντώνη Σαμαρά που είναι εκτός συναγωνισμού, με αποδοχή στη Μεσσηνία που αγγίζει το 52.5%, ακολουθούν δύο νέα πρόσωπα.

Πιο συγκεκριμένα, πρώτος σε δημοφιλία βουλευτής Πελοποννήσου είναι ο βουλευτής Κορινθίας της ΝΔ Χρίστος Δήμας με αποδοχή 34.5% και ακολουθεί ο γαλάζιος βουλευτής Αρκαδίας Κώστας Βλάσης με 30.5%. Ο Λάκωνας Θανάσης Δαβάκης έπεται με 26.5%, σε μια περιφέρεια κομβική για τη συσπείρωση του νεοδημοκρατικού ακροατηρίου.Πηγή:p

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad