Ο Γ. Δέδες εξασφάλισε στέγη για την πολυμελή οικογένεια που κάηκε το σπίτι της - Diogenis Press

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Home Top Ad

Post Top Ad

Σάββατο 23 Δεκεμβρίου 2017

Ο Γ. Δέδες εξασφάλισε στέγη για την πολυμελή οικογένεια που κάηκε το σπίτι τηςΠροσωρινή λύση για την οικογένεια από τη Νέα Μανωλάδα που έμεινε άστεγη, εξαιτίας της πυρκαγιάς που κατέστρεψε το σπίτι της, δίνει η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας μετά την παρέμβαση του Περιφερειάρχη Απόστολου Κατσιφάρα.

Η οικογένεια θα στεγαστεί προσωρινά σε κοντέινερ, κάτι που θα γίνει τις αμέσως επόμενες ημέρες.

Πιο συγκεκριμένα το βράδυ της Τετάρτης ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας κ. Απόστολος Κατσφιράρας είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Γενικό Γραμματέα Υποδομών Γιώργο Δέδε, προκειμένου να εξασφαλιστεί προσωρινά κατάλυμα για την επταμελή οικογένεια που έμεινε άστεγη, όταν έπιασε φωτιά το σπίτι της στη Νέα Μανωλάδα Ηλείας.Το πρωί της Πέμπτης ο κ. Κατσιφάρας απέστειλε και σχετική επιστολή στον κ. Δέδε, οπότε και δρομολογήθηκε άμεσα η αποστολή κοντέινερ ώστε τις ημέρες των εορτών η άτυχη οικογένεια να βρει στέγη.

«Είναι καθήκον και ευθύνη μας να διασφαλίσουμε την οικογενειακή στέγη. Η μοίρα επιφύλαξε τραγικό γεγονός σε μια οικογένεια που δεν μπορεί να μας αφήσει αδιάφορους. Ο Περιφερειάρχης και όλοι οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι θα σταθούμε στο πλευρό της δοκιμαζόμενης οικογένειας. Η ανταπόκριση του Γενικού Γραμματέα ήταν άμεση. Αυτό δείχνει ότι η συνεργασία φέρνει αποτελέσματα», δήλωσε ο Περιφερειάρχης Απόστολος Κατσιφάρας.

Υπενθυμίζεται ότι στο σπίτι που κάηκε διέμενε ο κ. Ηλίας Αρβανιτάκης με την σύζυγο και τα τρία ανήλικα παιδιά τους, η μητέρα του που αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας και ο αδελφός του.

Πηγή: patrisnews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad