Εξώδικο της Taxibeat στον Λυμπερόπουλο - Diogenis Press

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Home Top Ad

Post Top Ad

Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου 2017

Εξώδικο της Taxibeat στον Λυμπερόπουλο
Εξώδικο προς τον πρόεδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ιδιοκτητών Ταξί, Θύμιο Λυμπερόπουλο, έστειλε η εταιρεία Beat (πρώην Taxibeat), ζητώντας να σταματήσει τη διασπορά ψευδών και ανυπόστατων ισχυρισμών σε βάρος της.

Σύμφωνα με τη Beat, o κ. Λυμπερόπουλος, με σειρά δηλώσεών του στον Τύπο και συστηματική αρθρογραφία έχει προχωρήσει σε χαρακτηρισμούς που πλήττουν βάναυσα το κύρος, την αξιοπιστία και τη φήμη της εταιρείας έναντι των πελατών, των συναλλασσομένων, των εργαζομένων και εν γένει του καταναλωτικού κοινού.

Η εταιρεία κάνει λόγο για ανυπόστατες αναφορές που της προκαλούν περιουσιακή ζημία και ηθική βλάβη και συμπληρώνει ότι «η χρήση απαράδεκτου λεξιλογίου και εξαπόλυση χαρακτηρισμών και υπαινιγμών, αν και αστειότητες ως προς την ουσία τους, υπερέβησαν κάθε όριο ανοχής».

Ακόμη, ζητεί από τον κ. Λυμπερόπουλο να ανασκευάσει και να αποκαταστήσει την αλήθεια. Εφόσον αυτό δεν συμβεί, η εταιρία θα προσφύγει στη Δικαιοσύνη.

Η Beat επαναλαμβάνει πως δεν εδρεύει σε κανένα φορολογικό παράδεισο και δεν έχει καμία σχέση με οποιαδήποτε offshore εταιρεία, σε οποιονδήποτε φορολογικό παράδεισο ανά τον κόσμο, ούτε ως μέτοχος ούτε με οποιαδήποτε άλλη ιδιότητα.

Η εταιρεία Beat έχει ελληνικό ΑΦΜ, έχει κλείσει έξι φορολογικές χρήσεις από τη σύστασή της μέχρι το 2016 και συμμορφώνεται πλήρως στη φορολογική νομοθεσία.

Σύμφωνα με τον διευθύνοντα σύμβουλο της επιχείρησης, Νίκο Δρανδάκη, «η Beat ήταν πάντα υπόδειγμα – όχι μόνο καινοτομίας και εξωστρέφειας αλλά και υπόδειγμα νομιμότητας. Για το λόγο αυτό δεν θα ανεχθούμε τα ψέματα και τη λασπολογία, απ' όπου κι αν προέρχονται. Η Δικαιοσύνη είναι το καταφύγιο και εκεί καταφεύγουμε ζητώντας αποκατάσταση της αλήθειας και προστασία από τους συκοφάντες, για να μπει οριστικά τέλος στους ανυπόστατους και υβριστικούς ισχυρισμούς τους».

ΠΗΓΗ:athensvoice.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad