Σύμβουλοι χωρίς βούληση οι 9 της Περιφέρειας Κορινθίας κε Πνευματικέ; - Diogenis Press

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Home Top Ad

Post Top Ad

Δευτέρα 15 Ιανουαρίου 2018

Σύμβουλοι χωρίς βούληση οι 9 της Περιφέρειας Κορινθίας κε Πνευματικέ;Επίθεση από Πνευματικό κατά του Πέτρου Τατουλη για την αποστολή που υπογράφεται από τους Περιφερειακούς συμβούλους του Νομού.

Κατήγγειλε ότι πίσω από την επιστολή των συμβούλων κρύβεται ο Τατουλης αφού όπως είπε χαρακτηριστικά συνεχώς οι προσυπογραφοντες του δίνουν συγχαρητήρια για το πλούσιο έργο που έχει επιτελέσει.

Για το φράγμα του Ασωπού είπε πως οι υπηρεσίες της Περιφέρειας ευθύνονται για το πάγωμα του έργου αφού έχουν παραλάβει μη γενομενο έργο με αποτέλεσμα να έχει πληρωθεί η εταιρία για έργο που δεν εκανε. Μάλιστα ειπε πως ο ίδιος θα είχε στείλει στον εισαγγελέα τους υπαλλήλους και κάλεσε τους συμβούλους να υπογράψουν μηνυτήρια αναφορά για να δείξουν ότι θέλουν διαφάνεια.

Για τα έργα που εκτελούνται είπε ότι είναι ανύπαρκτη η Περιφέρεια στο Δήμο Κορινθίων και πως ο Πέτρος Τατουλης υπόσχεται ανέξοδα όμως δεν προσφέρει στην περιοχή. Αυτό το γνωρίζουν οι πολίτες γι’αυτό έχει καταρευσει δημοσκοπικα ενώ ο ίδιος φαίνεται ότι θα επανεκλεγει. Μάλιστα το γνωρίζουν και στη Νέα Δημοκρατία γι’αυτό δε θα συνταχθούν μαζί του.

Όσον αφορά τις κοινωνικές δομές αρνούνται όλοι οι δήμοι της Κορινθίας να συμμετάσχουν στο έργο της Περιφέρειας γιατί δε θέλουν οι δομές να λειτουργούν μόνο στις πρωτεύουσες των νόμων.

Για τη φωτιά στη χωματερή ειπε πως ακόμα και ο ίδιος διακινδυνεψε για να σβηστεί και πως είναι απορίας άξιο πως έπιασε φωτιά με χιόνι και βροχή κάτι που συμφέρει την προώθηση της σύμβασης με την ΤΕΡΝΑΠηγή κειμένου από ekorinthos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad