"Κι εγώ θα ήθελα να είμαι η Σίντι Κρόφορντ' - Diogenis Press

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Home Top Ad

Post Top Ad

Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2018

"Κι εγώ θα ήθελα να είμαι η Σίντι Κρόφορντ'«Κι εγώ θα επιθυμούσα να ήμουν η Σίντι Κρόφορντ, σας το λέω ειλικρινά», ήταν το σχόλιο- άδειασμα της Ντόρας Μπακογιάννη για τα στελέχη της ΝΔ που δεν θέλουν τον όρο «Μακεδονία» για το Σκοπιανό.


Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας μιλώντας στο Action 24 και απαντώντας στο ερώτημα αν η ελληνική πλευρά είχε δεχθεί στο Βουκουρέστι, ως μέρος της εθνικής γραμμής, σύνθετη ονομασία με τον όρο «Μακεδονία» απάντησε: Σύνθετη ονομασία με γεωγραφικό προσδιορισμό, erga omnes, υπό την προϋπόθεση ότι έχουν φύγει τα αλυτρωτικά. Εντός της σύνθετης ονομασίας, ναι, με τον όρο «Μακεδονία».

Η κυρία Μπακογιάννη εξαπέλυσε εκ νέου βολές κατά του Πάνου Καμμένου λέγοντας: «Εμένα σκασίλα μου η καρδιά του κυρίου Καμμένου, εάν ο κύριος Καμμένος δεν ήταν υπουργός Εθνικής Αμυνας. Δεν με ενδιαφέρει καθόλου. Όταν έχεις την ευθύνη της διακυβέρνησης και την ευθύνη της διαπραγμάτευσης, έχεις διαφορετική ευθύνη από ότι όταν εκφράζεις την άποψη ως απλώς βουλευτής. Εάν θέλει ο κύριος Καμμένος να είναι απλός βουλευτής, δεν έχει παρά να παραιτηθεί, να πάει στα βουλευτικά έδρανα και να λέει ό,τι θέλει».

Δείτε το βίντεο:


ΠΗΓΗ:enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad