Μουρούτσος- Πνευματικός Part II - Diogenis Press

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Home Top Ad

Post Top Ad

Παρασκευή 26 Ιανουαρίου 2018

Μουρούτσος- Πνευματικός Part IIΤελειωμό δεν έχει το «ξεκατίνιασμα»  ανάμεσα στα στελέχη της παράταξης του Αλέκου Πνευματικού

Μετά το πρώτο σίριαλ  μεταξύ του κ.Μουρούτσου, και του κ. Πνευματικού  αυτή την φορά, σειρά έχει μία νέα επιστολή  του κ.Μουρούτσου  με απορίες και μπηχτές.
Επιστολή από έναν 'άνθρωπο που συνεργάστηκε αρκετό χρονικό διάστημα με τον δήμαρχο με (όπως εμείς οι αφελείς δημότες νομίζαμε) κοινό όραμα

Πολλές εξαφανίσεις από την παράταξη και πολλά παράπονα για συχνές ...."αντιπαραθέσεις"από τον κ. Πνευματικό με τους συνεργάτες του,  να το πούμε ευγενικά όπως το λέει και ο κ. Μουρούτσος όχι ότι  εντυπωσιαστήκαμε.

Και αναρωτιέται ο καθένας από εμάς… Άραγε οι θέσεις που έχουν κατά καιρούς οι άρχοντες για ποιον θεωρούν ότι τις κατέχουν.. Για να υπηρετούν τους πολίτες ή να κάνουν τα δικά τους παιχνίδια και να τονώνουν το εγώ τους..

'Όπως βλέπετε η ψυχραιμία έχει απολεσθεί στην παράταξη Πνευματικού και ο «εμφύλιος» καλά κρατεί, φανταστείτε μόλις έρθουν οι δημοτικές εκλογές τι έχει να γίνει...Ούτε ψύλλος στον κόρφο του Πνευματικού!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad