Συνάντηση του Δημάρχου Βέλου Βόχας Αννίβα Παπακυριάκου με τον Γ.Γ. Υποδομών Γιώργο Δέδε για τον αντισεισμικό έλεγχο - Diogenis Press

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Home Top Ad

Post Top Ad

Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2018

Συνάντηση του Δημάρχου Βέλου Βόχας Αννίβα Παπακυριάκου με τον Γ.Γ. Υποδομών Γιώργο Δέδε για τον αντισεισμικό έλεγχοΣυνάντηση του Δημάρχου Βέλου Βόχας κ. Αννίβα Παπακυριάκου με τον Γενικό Γραμματέα Υποδομών κ. Γεώργιο Δέδε. Την Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2018 ο Δήμαρχος Βέλου Βόχας επισκέφθηκε τον Γενικό Γραμματέα Υποδομών κ. Γεώργιο Δέδε για σημαντικά θέματα που αφορούν το Δήμο Βέλου Βόχας.

Ιδιαίτερη σημασία δόθηκε στον αντισεισμικό έλεγχο των σχολικών κτιρίων όπου ο Δήμαρχος ζήτησε την επέμβαση ειδικών επιστημονικών κλιμακίων για την υλοποίηση μελέτης επί του θέματος.

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκαν στον αντιπλημμυρικό σχεδιασμό στα όρια του Δήμου Βέλου Βόχας σύμφωνα με τη γενική μελέτη που εκπονείται από τις αρμόδιες υπηρεσίες του Υπουργείου Υποδομών για την αντιμετώπιση πλημμυρικών φαινομένων στο Νομό Κορινθίας.

Τέλος ο Δήμαρχος ζήτησε άμεση επέμβαση από το Υπουργείο για την ασφαλτόστρωση δημοτικών δρόμων λόγω φθορών που έχουν προκληθεί από τα κατασκευαστικά έργα της Ολυμπίας Οδού και ο κ. Δέδες διαβεβαίωσε το Δήμαρχο ότι στα όρια των έργων θα πραγματοποιηθούν αυτές.

Σ.Λ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad