Χαίρομαι που ακούστηκε η εκκληση μου να σταματήσει η διαμαχη με την Περιφέρεια για τη χωματερή - Diogenis Press

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Home Top Ad

Post Top Ad

Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου 2018

Χαίρομαι που ακούστηκε η εκκληση μου να σταματήσει η διαμαχη με την Περιφέρεια για τη χωματερή



Χαίρομαι ιδιαίτερα γιατί εισακούσθηκε από τον δήμαρχο Κορινθίων η έκκληση μου στο πρόσφατο δημοτικό συμβούλιο, να σταματήσουν οι προσωπικές αντεγκλήσεις με τον Περιφερειάρχη και να μην προχωρήσει ο Δήμος σε νομικές ενέργειες εναντίον της Περιφέρειας.

Όπως είπα και στην τοποθέτηση μου, κανείς και κυρίως ο Περιφερειάρχης, δεν θέλει να δει τον δήμο Κορινθίων πνιγμένο με βουνά σκουπίδια.
Αφού λοιπόν επικράτησαν οι φωνές της λογικής και μετά τη χθεσινή συζήτηση η οποία έγινε με πολιτισμένο διάλογο στην Περιφέρεια με την παρουσία του δημάρχου Κορινθίων, φαίνεται ότι απομακρύνεται ο κίνδυνος να ζήσουμε φρικιαστικές εικόνες άλλων πόλεων, με βουνά σκουπιδιών να βρίσκονται για μήνες στους δρόμους.
Τα προβλήματα λύνονται μόνο όταν υπάρχει ηρεμία και διάθεση για συνεννόηση.
Οι αντιδικίες, οι αντεγκλήσεις και οι φραστικές επιθέσεις, δημιουργούν μονάχα αδυναμία συνεργασίας και τελικά επιβαρύνεται ο μόνος που δεν ευθύνεται, ο δημότης.

Βέβαια αυτή η εξέλιξη δεν διαγράφει τις ευθύνες αυτών που διαχειρίζονται τον τόπο για πάνω από μία δεκαετία και δεν έχουν καταφέρει να πραγματοποιήσουν ούτε μισό βήμα μπροστά στο ζήτημα της διαχείρισης των απορριμμάτων.



Βασίλειος Πανταζής

Δημοτικός σύμβουλος

Δήμου Κορινθίων

Επικεφαλής της Δημοτικής Παρέμβασης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad