Στο μυαλό των ανδρών - Diogenis Press

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Home Top Ad

Post Top Ad

Σάββατο 10 Φεβρουαρίου 2018

Στο μυαλό των ανδρών
Αν και λέμε ότι δεν είναι τόσο πολύπλοκα όντα όσο οι γυναίκες, τις περισσότερες φορές δεν τους καταλαβαίνουμε ούτε ξέρουμε τι θέλουν. Το ίδιο λένε, βέβαια, και αυτοί για τις γυναίκες. Ίσως δεν είναι εντελώς λάθος η φράση ότι «οι γυναίκες είναι από την Αφροδίτη και οι άνδρες από τον Άρη».

Τι θα λέγατε λοιπόν αν μπορούσαμε να μπούμε στο μυαλό ενός άνδρα για να δούμε τι σκέφτεται για το σεξ;

Σίγουρα υπάρχουν πράγματα που θα ήθελαν να μας πουν ώστε την επόμενη φορά να ξέρουμε τι θέλουν.

1. Ανταποκρίνονται στον έπαινο

Αν και τείνουμε να πιστεύουμε ότι οι άνδρες κατακλύζονται από τη λίμπιντο και δεν χρειάζονται κάτι άλλο, όσον αφορά στα κοπλιμέντα, δεν διαφέρουν από τις γυναίκες. Τα... εγκωμιαστικά σχόλια βοηθούν πολύ τόσο στην αυτοπεποίθηση όσο και στην απόδοση. Τα κοπλιμέντα για την εμφάνιση ή για οτιδήποτε έχει σχέση με το σεξ, δεν έβλαψαν ποτέ κανέναν.

2. Φοβούνται την οικειότητα

Δεν το λες και νέο. Αλλά όχι γι’ αυτό που νομίζουμε. Η επιθυμία για οικειότητα μπορεί να τους τρομάζει, γιατί συνειδητοποιούν πόσο πολύ μπορεί να το θέλεις εσύ. Σοκάρονται με τη σύνδεση που μπορεί να έχουν δύο άνθρωποι, κυρίως αν την αρνούνται στη ζωή. Θέλουν λίγο τον «χώρο» τους.

3. Εκτιμούν το σεξ για το σεξ

Μερικές (ή τις περισσότερες) φορές θέλουν απλά σεξ. Σκέτο σεξ, όπου μπορούν να σελογιάσουν μια γυναίκα. No muss, no fuss.


4. Δεν είναι μόνο αυτό το «ένα»

Εκτός από το ανδρικό μόριο, οι άνδρες έχουν πολλές ερωτογενείς ζώνες. Αν και ποτέ δεν θα σου το πουν, θέλουν να τους αγγίξεις και αλλού, όπως στο στέρνο, στο πρόσωπο, στο εσωτερικό των μηρών. Μην περιοριστείς λοιπόν.

5. Ενθαρρύνουν τις φαντασιώσεις

Οι άνδρες θέλουν να μοιραστούν τις φαντασιώσεις τους αλλά φοβούνται την αντίδρασή μας. Θα ήθελαν οι γυναίκες να μιλήσουν για τις δικές τους φαντασιώσεις και ίσως να δοκιμάσουν να κάνουν πράξη κάποιες από αυτές. Αν είσαι άνετη με αυτή την ιδέα, πρότεινέ του να δοκιμάσετε κάτι που σου αρέσει.

6. Τους αρέσει να μιλάμε

Κατά τη διάρκεια του σεξ, φυσικά. Το να μιλάμε τους εξιτάρει ακόμη περισσότερο και σίγουρα θα αρέσει και σε σένα. Ψιθύρισε του στο αυτί και θα... τρελαθεί!
7. Μεταξύ εραστών, ειλικρίνεια

Θέλουν να είμαστε ειλικρινείς όσον αφορά στα προβλήματα της κρεβατοκάμαρας. Αν δεν μιλήσουμε γι΄ αυτά, τότε δεν θα λυθούν ποτέ.

8. Απολαμβάνουν τον «χορό»

Οι άνδρες είναι πάντα οι κυνηγοί και αυτό θέλουν να παραμείνουν. Πρέπει να υπάρχει χώρος για να σε διεκδικήσει, να σε φλερτάρει. Πρέπει να υπάρχει, λοιπόν, ισορροπία ανάμεσα στη σεξουαλική αναζήτηση και την οικειότητα ενός ζευγαριού.

9. Το κεφάλαιο «πορνό»

Οι άνδρες θέλουν να βλέπουν πορνό και δεν χρειάζεται να το παίρνεις προσωπικά. Είναι κάτι απόλυτα φυσιολογικό γι’ αυτούς. Ωστόσο, αν είναι εθισμένος, υπάρχει πρόβλημα και μπορεί να χρειαστεί να δει κάποιον ειδικό. Μιλήστε γι’ αυτό, μάθε τι του αρέσει και αυτό μπορεί να σας φέρει πιο κοντά.

10. Θέλουν (σχεδόν) πάντα σεξ αλλά όχι γι’ αυτό που νομίζουμε

Συχνά κατηγορούμε τους άνδρες ότι είναι σεξουαλικά ακόρεστοι. Το βλέπουν σαν «εορτασμό» και θα ήθελαν να το βλέπουμε και μεις έτσι. Το σεξ είναι ευχαρίστηση και πρέπει να σας βγαίνει χαλαρά και φυσικά, χωρίς πίεση ή προγραμματισμό. Άσε που κάνει καλό στην υγεία, στο στρες και σε φέρνει πιο κοντά στη σχέση σου.

 ΠΗΓΗ:bovary.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad