Δήμαρχε Δήμος Σικυωνίων δεν είναι μόνο το Κιάτο! - Diogenis Press

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Home Top Ad

Post Top Ad

Τετάρτη 21 Μαρτίου 2018

Δήμαρχε Δήμος Σικυωνίων δεν είναι μόνο το Κιάτο!Σοβαρό τροχαίο ατύχημα έγινε χθές στην επαρχιακή οδό Κιάτου-Σουλίου, με απορριμματοφόρο του Δήμου Σικυωνίων, όταν υποχώρησε το οδόστρωμα της οδού και βρέθηκε το πίσω μέρος του αυτοκινήτου κυριολεκτικά μέσα στη γη.
-Ευτυχώς ο οδηγός του αυτοκινήτου και οι επιβαίνοντες υπάλληλοι –εργάτες του Δήμου, που βρισκόταν στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου δεν τραυματίστηκαν.
-Μάλιστα έγραψαν στα Μ.Κ.Δ……άγιο είχαμε σήμερα ….ευτυχώς το πλήρωμα είναι καλά.
-Το τροχαίο αυτό ατύχημα, δυστυχώς έφερε στη μνήμη μας το σοβαρό τροχαίο δυστύχημα που έγινε σε ορεινή περιοχή του πρ. Δήμου Σικυωνίων, πριν από [20] χρόνια περίπου, με την εκτροπή από την οδό απορριμματοφόρου αυτοκινήτου του Δήμου, με τραγικό αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό δύο εργαζομένων υπαλλήλων -εργατών του Δήμου και το σοβαρό τραυματισμό άλλων δύο επιβαινόντων εργαζομένων.
-Δεν γνωρίζουμε ακόμα τις αιτίες που προκάλεσαν το σοβαρό ατύχημα, το πιθανότερο είναι να υποχώρησε το οδόστρωμα της επαρχιακής οδού.
-Η Δημοτική αρχή και οι Αστυνομικές αρχές οφείλουν να διερευνήσουν άμεσα τις αιτίες που προκάλεσαν το σοβαρό αυτό ατύχημα, που θα μπορούσε να προκαλέσει σοβαρούς και θανάσιμους ακόμα τραυματισμούς των εργαζομένων.
-Σε κάθε περίπτωση, μετά τη διερεύνηση των αιτιών που προκάλεσαν το ατύχημα, να ενημερώσουν τους υπαλλήλους του Δήμου και τους πολίτες του Δήμου Σικυωνίων, για όλα τα στοιχεία που θα προκύψουν.

πηγη:Nikos Zaharopoulos 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad