Λαϊκή συνέλευση για το νερό στη Στυμφαλία - Diogenis Press

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Home Top Ad

Post Top Ad

Σάββατο 10 Μαρτίου 2018

Λαϊκή συνέλευση για το νερό στη Στυμφαλία


Ο δήμαρχος Σικυωνίων σε έναν δριμύ και έντονο λόγο συνόψισε την κατάσταση τονίζοντας πως «δεν το κουβεντιάζουμε καν για τις Γεωτρήσεις. Αυτή είναι η αυθόρμητη, ηχηρή, κοφτή, κρυστάλλινη και βροντερή απάντηση της Λαϊκής Συνέλευσης Στυμφαλίας στο δήμαρχο Κορινθίων».Συνεχίζοντας ο Σπύρος Σταματόπουλος υπογράμμισε πώς «το περίσσευμα των πηγών μόνο
δίδεται και ανταποδίδεται. Να μη λείψει το νερό σε ΚΑΝΕΝΑΝ! Νερό για όλους με τα αντίστοιχα ανταποδοτικά. Αυτό το εξασφαλίζουμε από το περίσσευμα των πηγών και μόνον»!
Ο δήμαρχος Σικυωνίων εξέφρασε το λαϊκό αίσθημα των Στυμφάλιων λέγοντας πώς «επαναλαμβάνουν τις πάγιες, δίκαιες θέσεις τους για τα ανταποδοτικά με Περιβαλλοντικές Παρεμβάσεις που προστατεύουν την ποιότητα και ποσότητα υδάτινου δυναμικού της Δ.Ε. Στυμφαλίας.Ζητούν παρεμβάσεις για όλα τα χωριά, για όλους τους πολίτες της Δ.Ε. Στυμφαλίας», αλλά και «την άμεση συμμόρφωση όλων: ΔΕΥΑ Κορίνθου με τις σχετικές περιβαλλοντικές αδειοδοτήσεις. ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΟΙ ΑΝΟΧΕΣ, και από δω και πέρα τελειώνουν και ανοχές», κατέληξε με νόημα!

Ρεπορτάζ: Γνώμη Πολιτών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad