Απίστευτη υπόθεση «κατασκοπείας» ερευνάται στην Π.Ε. Μεσσηνίας - Diogenis Press

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Home Top Ad

Post Top Ad

Τρίτη 20 Μαρτίου 2018

Απίστευτη υπόθεση «κατασκοπείας» ερευνάται στην Π.Ε. ΜεσσηνίαςΜόνο από ταινίες… κατασκοπείας φέρνει η υπόθεση που έρχεται στο φως για τα σκηνικά που καταγγέλθηκαν σήμερα στην Περιφερειακή Ενότητα Μεσσηνίας, και, που έχουν πάρα πολλές και σοβαρές προεκτάσεις.

Κλιμάκιο της Ασφάλειας Καλαμάτας συνοδεία εισαγγελέα προχώρησε εξονυχιστικές έρευνες στο γραφείο της αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας Ελένης Αλειφέρη και σε άλλους χώρους του διοικητηρίου μετά από καταγγελία της ίδιας στις αρχές, για σκηνικό ενδεχόμενης υποκλοπής και παρακολούθησης.
Μια μεγάλη επιχείρηση της αστυνομίας έχει στηθεί εδώ και λίγη και βρίσκεται ακόμη σε εξέλιξη με πεδίο ερευνών τον 4ο όροφο της Περιφερειακής Ενότητας Μεσσηνίας. Η υπόθεση μάλιστα είναι πάρα πολύ σοβαρή όπως φαίνεται από τις αρχικές αναφορές που φθάνουν ως καταγγελίες με αδιανόητα σκηνικά να έχουν αναφερθεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες η αστυνομία έχει μπει στα γραφεία και ψάχνει υπολογιστές.

Λίγο πριν εξήλθε από το γραφείο της η Αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας Ελένη Αλειφέρη που ζήτησε να αποχωρήσουμε ευγενικά από τα γραφεία μια και εξελίσσεται μια πολύ σοβαρή υπόθεση όπως φαίνεται και από την αναστάτωση που υπάρχει.

ΠΗΓΗ:best-tv.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad