Ημερίδα στο Κιάτο για την εφαρμογή της ευφυούς γεωργίας στην καλλιέργεια του επιτραπέζιου σταφυλιού - Diogenis Press

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Home Top Ad

Post Top Ad

Πέμπτη 8 Μαρτίου 2018

Ημερίδα στο Κιάτο για την εφαρμογή της ευφυούς γεωργίας στην καλλιέργεια του επιτραπέζιου σταφυλιού


Τη Δευτέρα 12 Μαρτίου 2018 θα πραγματοποιηθεί στο Κιατο ενημερωτική εκδήλωση σχετικά με την εφαρμογή της ευφυούς γεωργίας στην καλλιέργεια του επιτραπέζιου σταφυλιού, που αποτελεί ένα από τα κύρια προϊόντα της περιοχής.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα παρουσιαστούν στο κοινό τα πρώτα αποτελέσματα από την εφαρμογή των υπηρεσιών του gaiasense σε αμπελώνες της περιοχής μέσα από τη συνεργασία με τον Συνεταιρισμό Πήγασος Αγροδιατροφή «7 Grapes».

Οι παραγωγοί που θα συμμετάσχουν στην εκδήλωση, θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τα οφέλη που μπορούν να αποκομίσουν εφαρμόζοντας το σύστημα ευφυούς γεωργίας gaiasense στην καλλιέργειά τους.

Μετά το τέλος της εκδήλωσης θα ακολουθήσει συζήτηση με όσους παραγωγούς εκδηλώσουν ενδιαφέρον για την εφαρμογή του gaiasense και στις δικές τους εκμεταλλεύσεις.

Η εκδήλωση απευθύνεται σε όλους τους παραγωγούς επιτραπέζιου σταφυλιού και θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 12 Μαρτίου, μεταξύ 18.00-20.00 στο Συνεδριακό Κέντρο «Αφοί Μάλλιου», που βρίσκεται στο 3ο χλμ. της επαρχιακής οδού Κιάτου-Στυμφαλίας.

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad