Μετ' εμποδίων τα δρομολόγια Δευτέρα και Τρίτη Κόρινθο - Κιάτο - Diogenis Press

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Home Top Ad

Post Top Ad

Σάββατο 3 Μαρτίου 2018

Μετ' εμποδίων τα δρομολόγια Δευτέρα και Τρίτη Κόρινθο - Κιάτο


Ματαιώσεις και αλλαγές στα δρομολόγια των τρένων και του Προαστιακού - Δεν θα κινείται το Μετρό στο τμήμα «Δουκίσσης Πλακεντίας - Αεροδρόμιο»
Σε στάσεις εργασίας και μία 24ωρη απεργία προχωρεί την επόμενη εβδομάδα η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών, με αποτέλεσμα να υπάρξουν τροποποιήσεις, αλλά και ματαιώσεις στα δρομολόγια του ΟΣΕ.

Οι σιδηροδρομικοί ανακοίνωσαν τρίωρες στάσεις εργασίας τη Δευτέρα, για τις ώρες 5-8 το πρωί, 1-4 το απόγευμα και 9-12 το βράδυ, και μία 24ωρη απεργία την Τρίτη.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, λόγω των απεργιακών κινητοποιήσεων αναμένεται να υπάρξουν τροποποιήσεις και ματαιώσεις στα δρομολόγια όλου του σιδηροδρομικού δικτύου, των αμαξοστοιχιών του Προαστιακού Σιδηρόδρομου της Αθήνας, της Θεσσαλονίκης και της Πάτρας, στα δρομολόγια από και προς το Αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος καθώς και στα δρομολόγια των λεωφορείων στη διαδρομή Κιάτο–Πάτρα και αντιστρόφως.
Επίσης, δεν θα κινείται και το Μετρό στο τμήμα «Δουκίσσης Πλακεντίας - Αεροδρόμιο»

Στην ανακοίνωσή της, η ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. ζητά την κατανόηση του επιβατικού κοινού και εκφράζει τη λύπη της για όποια ταλαιπωρία υποστεί λόγω των απεργιακών κινητοποιήσεων, για τις οποίες, όπως τονίζει, η εταιρία ουδεμία ευθύνη φέρει.

ΠΗΓΗ:protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad