Επιστροφή αδειών οδήγησης και πινακίδων λόγω Πάσχα - Diogenis Press

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Home Top Ad

Post Top Ad

Τετάρτη 4 Απριλίου 2018

Επιστροφή αδειών οδήγησης και πινακίδων λόγω ΠάσχαΗ επιστροφή πινακίδων και αδειών οδήγησης και κυκλοφορίας, για διευκόλυνση των εκδρομέων ενόψει της εορταστικής περιόδου του Πάσχα, αφορά μόνο παραβάσεις παράνομης στάθμευσης


Με Απόφαση του Αναπληρωτή Υπουργού Προστασίας του Πολίτη Νίκου Τόσκα, επιστρέφονται από σήμερα, οι άδειες οδήγησης, καθώς και οι πινακίδες και άδειες κυκλοφορίας των οχημάτων, προκειμένου να διευκολυνθούν οι πολίτες στις μετακινήσεις, ενόψει των εορτών του Πάσχα.


Η Απόφαση αφορά στα στοιχεία οδήγησης και κυκλοφορίας που έχουν αφαιρεθεί ή κατατεθεί στις Αστυνομικές Αρχές μέχρι και την Μεγάλη Τρίτη, μόνο όμως για παραβάσεις παράνομης στάθμευσης.

Συγκεκριμένα η απόφαση αφορά παραβάσεις:

του άρθρου 34 του Κ.Ο.Κ. (παράνομη στάθμευση) και

της παραγράφου 3 του άρθρου 4 (πινακίδα Ρ-40, απαγορεύεται η στάση και η στάθμευση), για την οποία προβλέπεται αφαίρεση της άδειας κυκλοφορίας και των πινακίδων κυκλοφορίας του οχήματος για 20 ημέρες, σύμφωνα με την παράγραφο 8 του άρθρου 103 του Κ.Ο.Κ.

Σημειώνεται ότι προϋπόθεση για την επιστροφή των προαναφερόμενων στοιχείων οδήγησης και κυκλοφορίας είναι η καταβολή του διοικητικού προστίμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad