Ιδιαίτερα αυξημένη η κίνηση στην Αθηνών - Κορίνθου - Diogenis Press

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Home Top Ad

Post Top Ad

Δευτέρα 9 Απριλίου 2018

Ιδιαίτερα αυξημένη η κίνηση στην Αθηνών - Κορίνθου



Αυξημένη είναι αυτή την ώρα η κίνηση στην Αθηνών - Λαμίας, αλλά χωρίς να έχουν δημιουργηθεί  προβλήματα - Ιδιαίτερα αυξημένη η κίνηση στην Αθηνών - Κορίνθου - Έχουν μπει ήδη σε ισχύ τα έκτακτα μέτρα της Τροχαίας για την επιστροφή των εκδρομέων
Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα στις εισόδους των δύο εθνικών οδών διεξάγεται αυτή τη στιγμή η κυκλοφορία των οχημάτων εν όψει της επιστροφής, των εκδρομέων του Πάσχα.

Αυξημένη είναι αυτή την ώρα η κίνηση στην Αθηνών - Λαμίας χωρίς όμως να έχουν δημιουργηθεί προβλήματα. Αντίθετα οι οδηγοί που κινούνται στην Αθηνών - Κορίνθου θα πρέπει να οπλιστούν με υπομονή καθώς από την Κινέτα μέχρι και τους Αγίους Θεοδώρους, σύμφωνα με την Τροχαία, η κίνηση είναι ιδιαίτερα αυξημένη.

Να σημειωθεί ακόμη πως έχουν μπει ήδη σε ισχύ τα έκτακτα μέτρα της Τροχαίας για την επιστροφή των εκδρομέων. Έτσι μέχρι και τις δέκα σήμερα το βράδυ απαγορεύεται η κυκλοφορία φορτηγών ωφέλιμου φορτίου άνω του 1,5 τόνου.

Ουρές στην Γέφυρα Ρίου - Αντιρρίου

Ουρές έχουν σχηματιστεί και στα δύο ρεύματα στα διόδια της Γέφυρας Ρίου Αντιρρίου. Σύμφωνα με πληροφορίες εικοσάλεπτη είναι αναμονή για τους διερχόμενους οδηγούς. Χωρίς προβλήματα η κυκλοφορία στα διόδια Καλαβρούζας της Ιόνιας οδού και στην Πορθμειακή γραμμή Ρίου Αντιρρίου.

ΠΗΓΗ:protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad