Ποιοι θα είναι στο ψηφοδέλτιο της Ν.Δ στην Κορινθία - Diogenis Press

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Home Top Ad

Post Top Ad

Δευτέρα 23 Απριλίου 2018

Ποιοι θα είναι στο ψηφοδέλτιο της Ν.Δ στην Κορινθία



Στόχος του Κυριάκου ο πλήρης έλεγχος του κόμματος, που είναι χωρισμένο σε φέουδα, τα οποία υπογείως σπαράσσονται μεταξύ τους

Του Γιαννη Αναγνωστου

Να ελέγξει όσο μπορεί την επόμενη Κοινοβουλευτική Ομάδα, προωθώντας όσο το δυνατόν περισσότερους πιστούς στον ίδιο υποψηφίους θα επιχειρήσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κινείται αργά, αλλά μεθοδικά προς τον μεγαλύτερο έλεγχο της Κ.Ο., προκαλώντας ποικίλες αντιδράσεις από νυν βουλευτές, πολιτευτές και στελέχη της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Περιφέρεια Πελοποννήσου

Αργολίδα: Στη λίστα εκτός από τον Γιάννη Ανδριανό θα είναι η Σόνια Τάνταρου, ο οικονομολόγος Σπύρος Στείρης, η γιατρός Ελένη Παναγιωτοπούλου, ο Τάσος Πουλής και ο δημοτικός σύμβουλος Αργους Παναγιώτης Σκούφης.

Αρκαδία: Εκτός του σαμαρικού βουλευτή Κώστα Βλάση, στη λίστα θα είναι η δημοσιογράφος Πηνελόπη Γαβρά, ο Νίκος Γιαννακόπουλος και ο Χρήστος Κουμουνδούρος.

Κορινθία: Πλην του νυν βουλευτή Χρήστου Δήμα που θα είναι υποψήφιος, στη λίστα θα είναι οι πρώην βουλευτές Νίκος Ταγαράς και Κώστας Κόλλιας, ενώ υποψήφια θα είναι η εκπαιδευτικός Γιώτα Μπάγκα. Από το Μητρώο Στελεχών θα αξιοποιηθεί η πολιτικός μηχανικός Σοφία Αναγνωσταρά και ο Πάνος Καραχάλιος, διευθυντικό στέλεχος σε πολυεθνικές εταιρείες τεχνολογίας.

Λακωνία: Εκτός του νυν βουλευτή Θανάση Δαβάκη στη λίστα θα είναι η πρώην βουλευτής Φεβρωνία Πατριανάκου, ο πρώην πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ και επιχειρηματίας Γιάννης Κουλιζάκος, καθώς και ο Λέανδρος Καλογεράκος, πρώην διοικητής του Νοσοκομείου Αμαλιάδας. Συζητείται ακόμα ο πρώην διευθυντής της Ν.Δ. Μενέλαος Δασκαλάκης.

Μεσσηνία: Εκτός από τον πρ. πρωθυπουργό Αντ. Σαμαρά που εκλέγεται χωρίς σταυρό, στη λίστα θα είναι ο πρώην βουλευτής και υφυπουργός Γιάννης Λαμπρόπουλος, ο πολιτευτής  Μίλτος Χρυσομάλλης, ο γιατρός Παναγιώτης Χαλβατσιώτης και ο πρέσβης Χρήστος Παναγόπουλος. Συζητείται ο δικηγόρος Δημήτρης Αναστασόπουλος που ήταν και υποψήφιος πρόεδρος του ΔΣΑ.

ΠΗΓΗ:kontranews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad