Κορυφώνονται οι προετοιμασίες για το Πανελλήνιο όπεν Τριάθλου στο Σχοίνο - Diogenis Press

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Home Top Ad

Post Top Ad

Πέμπτη 19 Απριλίου 2018

Κορυφώνονται οι προετοιμασίες για το Πανελλήνιο όπεν Τριάθλου στο Σχοίνο


Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία για το Πανελλήνιο όπεν Τριάθλου που θα γίνει στην περιοχή Σχοίνου Κορινθίας. Είναι η πρώτη φορά που θα διεξαχθεί επίσημος αγώνας στη συγκεκριμένη περιοχή, η οποία αποτελεί ιδανικό προορισμό για αθλητικές δραστηριότητες στην ύπαιθρο.

Ο στρατηγικός σχεδιασμός της Ελληνικής Ομοσπονδίας Μοντέρνου Πεντάθλου είναι να γίνονται σε διάφορες περιοχές ανά την Ελλάδα αγώνες, ώστε να γνωρίζουν οι κάτοικοι την ομορφιά του να συμμετέχεις σε έναν αγώνα Τριάθλου. Πόσω μάλλον σε μια περιοχή που φημίζεται για τη φυσική της ομορφιά και αποτελεί δημοφιλή παραθεριστικό προορισμό.

Την Κυριακή, στον κόλπο της Αγ. Σωτήρας Σχοίνου πραγματοποιήθηκε συνάντηση εργασίας μεταξύ του προέδρου της ΕΟΜοΠ Τάσου Πανταζίδη και αντιπροσωπείας της Οργανωτικής Επιτροπής του αγώνα, αποτελούμενης από τον πρόεδρο του Συλλόγου Εμπόρων, Βιοτεχνών και Επαγγελματιών Σχοίνου Γιώργο Λάμπρου και τον Βασίλη Κρεμμύδα.

Ο αγώνας αναμένεται να έχει μεγάλη επιτυχία, καθώς ήδη πολλοί τριαθλητές έχουν εκδηλώσει το ενδιαφέρον τους για συμμετοχή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad