«Μάστορας» ο ιδανικός τύπος του σέξι άνδρα για τις γυναίκες - Diogenis Press

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Home Top Ad

Post Top Ad

Σάββατο 28 Απριλίου 2018

«Μάστορας» ο ιδανικός τύπος του σέξι άνδρα για τις γυναίκες



Έρευνα του περιοδικού «Playboy» δείχνει πως το ωραίο φύλο έχει ιδιαίτερη προτίμηση στους άνδρες που «πιάνουν» τα χέρια τους
Οι άντρες που μπορούν να κάνουν χειρωνακτικές εργασίες θεωρούνται ιδιαίτερα σέξι. Έρευνα που διεξήχθη για λογαριασμό του ανδρικού περιοδικού «Playboy» και δημοσιεύει το γερμανικό περιοδικό «Focus» έδειξε ότι το 86% των εκπροσώπων του ωραίου φύλου θεωρούν ιδιαίτερα ελκυστικούς τους άνδρες που πιάνουν στα χέρια τους το σφυρί και το τρυπάνι και ξέρουν πως να τα χρησιμοποιήσουν. Αντιθέτως, μόλις το 41% των ανδρών θεωρούν ιδιαίτερα σημαντικό σε μία γυναίκα να ξέρει από μαστορέματα.

Τουλάχιστον τρεις στις τέσσερις γυναίκες που συμμετείχαν στην έρευνα που διενήργησε το ινστιτούτο δημοσκοπήσεων «Mafo.de» θα ήθελαν να έχουν στο πλευρό τους έναν άνδρα που να μπορεί να επιδιορθώσει ξεχαρβαλωμένες πρίζες,να αλλάξει λάμπες στο πι και φι και να μπορεί να ανταποκριθεί σε μικροδουλειές του σπιτιού.

Για το 86% των γυναικών είναι εξαιρετικά σημαντικό να έχει ο σύντροφός τους να έχει χειρωνακτικές δεξιότητες, όπως αναφέρει το γερμανικό περιοδικό «Focus» επικαλούμενο τα πορίσματα της έρευνας.

Για το 74,5% των γυναικών , ο άνδρας που θα ήθελαν να έχουν δίπλα τους, θα πρέπει να ξέρει να επισκευάσει το πλυντήριο. Για το 34,7% των γυναικών, θα πρέπει να μπορεί να συναρμολογεί μία κουζίνα (ποια πρίζα είναι πού κτλ...].

«Όταν πιάνει το... χέρι των ανδρών,το ζευγάρι εξοικονομεί χρήματα στο σπίτι», όπως αναφέρει ο Γερμανός ψυχολόγος Σεμπάστιαν Μπαρτότσεκ προσθέτοντας ότι από το παρελθόν οι γυναίκες επέλεγαν άνδρες που να ξέρουν από μαστορέματα. Τώρα όμως για το γυναικείο φύλο που έχει βγει στην αγορά κι εργάζεται όπως οι άνδρες, θεωρείται πιο επιτακτική ανάγκη.

Τα αποτελέσματα της έρευνας του περιοδικού «Playboy» από το ινστιτούτο δημοσκοπήσεων "Mafo.de"

Ο τύπος του άνδρα που θεωρούν σέξι οι γυναίκες

Το 84,3% των γυναικών δηλώνει ότι τους αρέσουν οι άνδρες που μαστορεύουν. Για την πλειοψηφία των γυναικών θεωρείται μεγάλο προσόν να μπορούν οι εκπρόσωποι του ισχυρού φύλου να βελτιώσουν εσωτερικά και εξωτερικά το σπίτι.

Η μαγειρική από τα ανδρικά χεράκια εκτιμάται επίσης ιδιαίτερα από τις γυναίκες. Το 58% των γυναικών πιστεύει ότι είναι πολύ σημαντικό να μπορεί και να θέλει ο άνδρας να μαγειρέψει στο σπίτι.

To 36% των γυναικών θεωρεί σημαντικό σε έναν άντρα να έχει επιχειρηματικές και οικονομικές γνώσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad