«Cabaret 17» στον πολιτιστικό χώρο «Μαρία Δημητριάδη» - Diogenis Press

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Home Top Ad

Post Top Ad

Δευτέρα 9 Απριλίου 2018

«Cabaret 17» στον πολιτιστικό χώρο «Μαρία Δημητριάδη»


«Αν δεν υπήρχε το κρασί,
ούτε έρωτα,
ούτε καμιά χαρά
οι άνθρωποι θα είχαν…»

Cabaret17 Παρασκευή 13 και Σάββατο 14 Απριλίου Ώρα έναρξης: 21.00 Πολιτιστικός χώρος «Μαρία Δημητριάδη», Κόρινθος Ο πολιτιστικός χώρος Μαρία Δημητριάδη παρουσιάζει την παράσταση Cabaret17!
Η παράσταση Cabaret17 * είναι μια σκηνική μεταφορά των Βακχών του Ευριπίδη, μέσα από τη φόρμα του καμπαρέ, σε συνδυασμό με σύγχρονη μουσική. Μια παράσταση για τα όρια του εαυτού και των άλλων, για την χαρά της ζωής. Ένας θίασος γυναικών που αναζητά την ευτυχία στο κρασί, τη μουσική, τη βία και τον έρωτα.
Σκηνοθετικό σημείωμα: «Διόνυσος – δεν ξέρω πώς αλλιώς να ξηγηθώ παρά με νιωσίματα. Λαχτάρισες ποτέ σου φάβα; Όμοια κι εγώ λαχτάρησα Ευριπίδη.» Βάτραχοι μτφρ Κ. Βάρναλης Όπως και ο Διόνυσος στους «Βατράχους», έτσι κι εμείς αναζητάμε παλιές ιστορίες για να μιλήσουμε για σημερινές εμπειρίες.
Η ιστορία που θα αφηγηθούμε σκηνικά λοιπόν, είναι για την επιστροφή της φύσης, για τον έρωτα, για την εκδίκηση του καταπιεσμένου εαυτού, είναι μια ιστορία για γυναίκες που μιλάνε για άνδρες που μιλάνε για γυναίκες, σε έναν τόπο χωρίς χρόνο, όπου τα όρια του εαυτού και των άλλων είναι ρευστά, σε έναν κόσμο όπου οι άνθρωποι επιλέγουν την στάση τους απέναντι στα πράγματα και πληρώνουν το τίμημα.
Τη σκηνοθεσία και τη δραματουργία υπογράφει η Γεωργία Καλογεράτου.
Τους ρόλους ερμηνεύουν οι: Κυριακή Ζήση, Λίνα Ζαχαροπούλου, Πέπη Παπαδοπούλου και Γεωργία Καλογεράτου!
Στο πιάνο συνοδεύει ζωντανά ο Χρήστος Αλεξανδρόπουλος.
*Ο τίτλος αποτελεί έναν φόρο τιμής στην παράσταση Dionysus in ’69 από την ομάδα The Performance Group, σε σκηνοθεσία Richard Schechner.
Συντελεστές: Σύλληψη-Σκηνοθεσία- διασκευή: Γεωργία Καλογεράτου
Παίζουν: Κυριακή Ζήση, Λίνα Ζαχαροπούλου, Πέπη Παπαδοπούλου, Γεωργία Καλογεράτου Πιάνο: Χρήστος Αλεξανδρόπουλος
Φωτογραφία αφίσας: Γιώργος Μακρυδημόπουλος
Βίντεο τρέιλερ: Έλενα Μπονέλλη Ειδικές ευχαριστίες στον Κωνσταντίνο Χριστόπουλο.

Περισσότερες πληροφορίες Συναυλιακός Χώρος «Μαρία Δημητριάδη» Παρασκευή 13 και Σάββατο 14 Απριλίου 2018 Ώρα έναρξης: 21.00 Είσοδος: 10 € Προπώληση (ταμείο θεάτρου): 8€ Κρατήσεις: 27410305059, 6938043693

ΠΗΓΗ:corinthia.events/


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad