Αποσύρεται από το ποδόσφαιρο ο captain της Μπαρτσα - Diogenis Press

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Home Top Ad

Post Top Ad

Δευτέρα 16 Απριλίου 2018

Αποσύρεται από το ποδόσφαιρο ο captain της Μπαρτσα


Με την παρακάτω ανακοίνωση το τανκ της Άμυνας της Μπαρτσας Δημήτρης Σγούρος ανακοίνωσε ότι λόγοι εργασίας δεν του επιτρέπουν πλέον να ασχολείται ενεργά με το ποδόσφαιρο.

Παρολο που δεν κοπιασαν ακομα οι πανηγυρισμοι του Σαββατου,πιστευω πως σημερα ειναι η καταλληλη ωρα ν’ανακοινωσω στον κοσμο της Μπαρτσας την αποχωρηση μου απο το ποδοσφαιρο λογω επαγγελματικων υποχρεωσεων και μονο.
Μια δυσκολη αποφαση που την ανακοινωσα το Σαββατο πριν το παιχνιδι στους συμπαιχτες μου και τον προπονητη μου και παρολο που δεν ηθελαν κατι τετοιο στο τελος σεβαστηκαν την αποφαση μου.
Το οτι σταματαω δεν σημαινει οτι θα μεινω μακρια απο την αγαπημενη μου ομαδα,θα παραμεινω διπλα της στρατιωτης σε οτι αλλο με χρειαστει.
Το παιχνιδι του Σαββατου ηταν ουσιαστικα το τελευταιο επισημο παιχνιδι που αγωνιστηκα,η τελευταια παρασταση πριν το κλεισιμο της αυλαιας θα γινει στη φιεστα για να γιορτασουμε την επανοδο μας στη Γ’Εθνικη.
Μεχρι τοτε στηριζουμε την Μπαρτσα μας στα 5 εναπομειναντα παιχνιδια.
Με εκτίμηση
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΓΟΥΡΟΣ

Το σχόλιο του Δημήτρη Λέκκα

ΕΙΣΑΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΟΛΩΝ ΜΑΣ!! ΨΥΧΑΡΑ ΕΙΣΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ!! ΣΕ ΑΓΑΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ!!! ΚΑΛΗ ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑ ΣΤΗ ΝΕΑ ΣΟΥ ΔΟΥΛΕΙΑ!! ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!! ΔΕ ΣΕ ΞΕΧΝΑΜΕ ΔΗΜΗΤΡΗ !!!!!!!

ΠΗΓΗ:ekorinthos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad