Συγκλονιστική δήλωση Κασίμη : Δεν έχουν ούτε το πολιτικό, ούτε το ηθικό δικαίωμα αυτοί που νομιμοποίησαν το σύστημα Πνευματικού να διεκδικούν σήμερα να διοικήσουν το Δήμο Κορινθίων. - Diogenis Press

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Home Top Ad

Post Top Ad

Τετάρτη 2 Μαΐου 2018

Συγκλονιστική δήλωση Κασίμη : Δεν έχουν ούτε το πολιτικό, ούτε το ηθικό δικαίωμα αυτοί που νομιμοποίησαν το σύστημα Πνευματικού να διεκδικούν σήμερα να διοικήσουν το Δήμο Κορινθίων.




Σε μια βαρυσήμαντη δήλωση - παρέμβαση προχώρησε ο Γενικός Γραμματέας Αγροτικής Πολιτικής και Διαχείρισης Κοινοτικών Πόρων, κ. Χαράλαμπος Κασίμης στο περιθώριο της εκδήλωσης μνήμης για την Εργατική Πρωτομαγιά στην Κόρινθο.


Με αφορμή ερώτηση του δημοσιογράφου Θ.Τσαρμπού από το eKorinthos, ο οποίος ρώτησε τον κ. Κασίμη για τα σενάρια που τον θέλουν ξανά υποψήφιο Δήμαρχο στο Δήμο Κορινθίων με μια ανανεωμένη έκδοση της προηγούμενης προσπάθειας της "Κίνησης Πολιτών", ο κ. Κασίμης δήλωσε ότι το κεφάλαιο τοπική αυτοδιοίκηση έχει κλείσει για τον ίδιο.


Δεν αρνήθηκε όμως τη βοήθεια και την υποστήριξή του σε περίπτωση που πράγματι γίνει προσπάθεια για την ανασυγκρότηση της "Κίνησης Πολιτών" γιατί όπως είπε οι συνθήκες είναι ιδανικές για να πέσει το σύστημα Πνευματικού που κράτησε πίσω τον τόπο και εμπόδισε τις υγιείς δυνάμεις του.


Ο Χαράλαμπος Κασίμης όμως με ξεκάθαρο τρόπο θέλησε να τοποθετηθεί και σχετικά με τις πρόσφατες περιπτώσεις παραιτήσεων από το συνδυασμό του κ. Πνευματικού, προσώπων που τώρα θέλουν να διεκδικήσουν οι ίδιοι τη διοίκηση του Δήμου Κορινθίων, όπως οι κύριοι Χασικίδης και Σταυρέλης.



Δεν έχουν ούτε το πολιτικό, ούτε το ηθικό δικαίωμα αυτοί που νομιμοποίησαν το σύστημα Πνευματικού να διεκδικούν σήμερα να διοικήσουν το Δήμο Κορινθίων, δήλωσε ο κ. Κασίμης με σαφή και κατηγορηματικό τρόπο.



Να σημειώσουμε εδώ ότι ο κ. Κασίμης υπήρξε από τους πρώτους θεσμικούς στο Δήμο Κορινθίων που μίλησε για "σύστημα Πνευματικού" στα διοικητικά πράγματα του Δήμου, συγκρούστηκε με το σύστημα αυτό και έφτασε μέχρι και στα δικαστήρια για τις θέσεις που διατύπωσε εντός Δημοτικού Συμβουλίου την εποχή που υπήρξε επικεφαλής της "Κίνησης Πολιτών". Η "Κίνηση Πολιτών" πλησίασε το 15% στις δημοτικές εκλογές το 2010 στον πρώτο γύρο. Με 4.618 ψήφους πήρε 3 έδρες. Οι έδρες θα ήταν οι διπλάσιες σε περίπτωση καθαρής απλής αναλογικής.


Το απόσπασμα της δήλωσης Κασίμη στο βίντεο του Θ.Τσαρμπού που ακολουθεί, στο 2.55 :











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad