Ο Καμπόσος μπουλντοζιέρης επιχειρεί να... σκεπάσει τις αναρτήσεις του! - Diogenis Press

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Home Top Ad

Post Top Ad

Τετάρτη 30 Μαΐου 2018

Ο Καμπόσος μπουλντοζιέρης επιχειρεί να... σκεπάσει τις αναρτήσεις του!


Πριν από μια εβομάδα ο δήμαρχος με την ανάρτησή του για τον Γιάννη Μπουτάρη είχε επιχειρήσει και πάλι να στρέψει πάνω του τα φώτα της δημοσιότητας αλλά τελικά την απέσυρε λόγω των αντιδράσεων που προκάλεσε
Με μια μπουλντόζα που την χειρίζεται ο ίδιος, ο Δήμαρχος Άργους Δημήτρης Καμπόσος επιχειρεί να τραβήξει τώρα τα φώτα της δημοσιότητας. Μετά τον σάλο που προκάλεσε την προηγούμενη εβδομάδα η ανάρτησή στο ν προσωπικό του λογαριασμό στο facebook για τον Γιάννη Μπουτάρη, ο Δήμαρχος Άργους ανέβηκε σήμερα σε μπουλντόζα για να... επιβλέψει τις εργασίες για την κατασκευή κολυμβητηρίου στη πόλη.

«Η μεγάλη ημέρα για το Άργος ήρθε και οι μπουλντόζες ανέλαβαν δράση από χθες το πρωί στο σημείο που θα ανεγερθεί το σύγχρονο Κολυμβητήριο» είπε στις δηλώσεις του ο Δ. Καμπόσος.

Πρόσθεσε επίσης ότι το έργο αναμένεται πριν το τέλος του χρόνου να έχει ολοκληρωθεί.

Όπως είναι γνωστό ο Δημήτρης Καμπόσος σε ανάρτησή του στα Social Media έγραψε για τον ξυλοδαρμό του δημάρχου Θεσσαλονίκης: «Αυτή είναι η μοίρα των προδοτών».


Λίγη ώρα αργότερα λόγω των ενονότατων αντιδράσεων που προκλήθηκαν έσπευσε να τα... μαζέψει ισχυριζόμενος ότι το σχόλιο έγινε από έναν από τους... διαχειριστές του λογαριασμού του στο Facebook, τον οποίο ενημέρωσε άμεσα να το «κατεβάσει»: «Σχετικά με την ανάρτηση η οποία έγινε απο την προσωπική σελίδα του Δημάρχου Άργους Μυκηνών κ.Δημήτρη Καμπόσου για την αήθη επίθεση που δέχτηκε ο Δήμαρχος της Θεσσαλονίκης οφείλουμε να ενημερώσουμε πως δυστυχώς κάποιος απο τους πολλούς διαχειριστές της προσωπικής σελίδας του Δημάρχου Άργους Μυκηνών λανθασμένα πραγματοποίησε μια ανάρτηση η οποία σε καμία περίπτωση δεν συνάδει με τα ιδανικά και τα δημοκρατικά ιδεώδη του Δημάρχου Δημήτρη Καμπόσου», γράφει σχόλιο στη σελίδα.

ΠΗΓΗ:protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad