Οι ομαδάρχες, τα λυκόπουλα και τα γατάκια... - Diogenis Press

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Home Top Ad

Post Top Ad

Δευτέρα 14 Μαΐου 2018

Οι ομαδάρχες, τα λυκόπουλα και τα γατάκια...


Άλλη μια εκλογική αναμέτρηση τελείωσε και υπάρχουν οι νικητές, οι χαμένοι, οι αδιάφοροι και οι παλάτζες.

Οι τελευταίοι έχουν πολύ δουλειά να κάνουν σήμερα.

Να πάρουν τηλέφωνο σε όλους τους νικητές, να προσπαθήσουν να τους πείσουν ότι τους τα έλεγαν αυτοί (αλήθεια πότε;) γιατί ο παλάτζας πότε δε χάνει.

Έχουμε τους ομαδάρχες που σήμερα θα ψάχνουν να βρουν τι δεν πήγε καλά στα Ρολόγια και ο ένας πήρε πχ 200 και ο τελευταίος 20 με το ζόρι αλλά θα λένε ότι τον δικό τους τον έβγαλαν.

Υπάρχουν τα λυκόπουλα που άκουγαν με προσοχή το μεγάλο Μανιτού να δίνει τις προβλέψεις του μασώντας φύλα δάφνης και να καταστρώνει μεγαλειώδη σχέδια για τη νίκη στη δεύτερη Κυριακή, γιατί δεν ήταν εύκολο από την πρώτη αλλά αν έπαιρνε ο ένας υποψήφιος 39.9 τη δεύτερη Κυριακή, θα έχανε, γιατί ξέρουμε να κερδίζουμε εκλογές ανοίγοντας τη βεντάλια για να κάνουμε περισσότερο αέρα.

Και υπάρχουν και τα γατάκια, οι αποκλειστικοί που δεν έχουν ιδέα από ανθρωπογεωγραφία της ΝΔ και θεωρούν ότι το πουλεν τους είναι πανίσχυρο, τόσο ώστε να το εκθέτουν κυκλοφορώντας το να κάνει δηλώσεις και προβλέψεις στήριξης και ανατροπής στο κατεστημένο...

Τελικά τα αποτελέσματα ήρθαν όπως τα περίμενε ο απλός ψηφοφόρος της ΝΔ με ελάχιστες εκπλήξεις, αρκεί ο ψηφοφόρος να μην είχε δηλητηριαστεί από τις αναλυσάρες των ειδικών....


Γιατί η ζωή είναι ωραία...



Diogenis team 





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad