Άσε το παιδί σου να χαρεί την άνοιξη - Diogenis Press

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Home Top Ad

Post Top Ad

Παρασκευή 11 Μαΐου 2018

Άσε το παιδί σου να χαρεί την άνοιξη


Είστε σίγουροι πως μπορείτε να ξεχωρίσετε την εποχική αλλεργία από το κρυολόγημα;

Και αν ναι, είστε σίγουροι πως έχετε βρει τον σωστό τρόπο αντιμετώπισης; Το να στερούμε από τα παιδιά μας μια βόλτα στην εξοχή, θεωρώντας πως αυτό θα τα προστατέψει δεν είναι αποτελεσματική λύση! Αλλά ας τα πιάσουμε από την αρχή:

Συχνά, τα παιδιά μας, την περίοδο της άνοιξης εμφανίζουν ενοχλήσεις τις οποίες συνήθως αποδίδουμε σε ένα απλό κρυολόγημα: Καταρροή, βήχας ή φτέρνισμα, μάτια που δακρύζουν. Στην πραγματικότητα, είναι εξαιρετικά πιθανό πίσω από αυτά τα συμπτώματα να κρύβεται η εποχιακή αλλεργική ρινίτιδα, ένα από τα πιο συχνά χρόνια νοσήματα. Αρκεί να σκεφτούμε πως απασχολεί το 20% του γενικού πληθυσμού!

Ποια είναι λοιπόν η λύση; Να κλειστούμε μέσα στο σπίτι για να αποφύγουμε τις γύρεις, τα πεύκα και τα κυπαρίσσια; Μάλλον όχι!

Η λύση μπορεί να είναι πολύ πιο απλή και αποτελεσματική και κρύβεται σε ένα απλό συμπλήρωμα διατροφής, της Lanes. Πιο συγκεκριμένα στο Lanes AlergEnd, που όπως μαρτυρά και το όνομά του βάζει ένα τέλος στα ενοχλητικά αυτά συμπτώματα. Πρόκειται για ένα συμπλήρωμα διατροφής , σε μασώμενο δισκίο, με φυσικά συστατικά για την ταχεία αντιμετώπιση των συμπτωμάτων των εποχικών ενοχλήσεων & περιβαλλοντικών ευαισθησιών σε μόλις 15 λεπτά. Είναι κατάλληλο για ενήλικες και παιδιά και δεν έχει παρενέργειες καθώς συνδυάζει την επώνυμη φόρμουλα Sniztop*, με βιοενεργά συστατικά προερχόμενα από αυγά ορτυκιού, που σύμφωνα με κλινικές μελέτες *έχει ταχεία ευεργετική δράση στην αντιμετώπιση εποχικών αλλαγών και με ψευδάργυρο, που συμβάλλει στη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος για την υποστήριξη του οργανισμού.

Επίσης, πρόκειται για το μοναδικό προϊόν για την αντιμετώπιση της Αλλεργικής ρινίτιδας που έχει δοκιμαστεί σε Ελληνικό κοινό.

Πιο συγκεκριμένα, το καλοκαίρι του 2017, διεξήχθη στην Ελλάδα κλινική μελέτη, σε συνεργασία με τους εξής καταξιωμένους αλλεργιολόγους: την Συρίγου Αικατερίνη (Διευθύντρια Αλλεργιολογικού Τμήματος στο νοσοκομείο «Η Σωτηρία», τον Μακρή Μιχάλη (Υπεύθυνο Μονάδας Αλλεργιολογίας στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο «Αττικόν») και τον Ψαρρό Φώτιο ( Διευθυντή Αλλεργιολογικού Τμήματος Ναυτικού Νοσοκομείου Αθηνών).


Από τα αποτελέσματα προέκυψε ότι το Lanes Alergend είναι αποτελεσματικό στη βελτίωση όλων των συμπτωμάτων των ασθενών με αλλεργική ρινίτιδα. Έχει ταχεία δράση που για τις περισσότερες κλινικές παραμέτρους κυμαίνεται από 15-30 λεπτά. Τα συμπτώματα αλλεργίας μειώθηκαν από 67% – 88% (ανάλογα με το σύμπτωμα) μέσα σε 1 εβδομάδα χρήσης. Η αποτελεσματικότητά του έχει διάρκεια. Το 70-80% των ασθενών δεν χρειάστηκε να καταναλώσει παραπάνω από 2 δισκία την ημέρα. Και τέλος, και πιο σημαντικό, δεν παρουσιάστηκε καμία ανεπιθύμητη ενέργεια κατά τη διάρκεια της χρήσης.

Η ανακούφιση από τις περιβαλλοντικές ευαισθησίες είναι πιο απλή από όσο φανταζόμασταν: είναι ένα μασώμενο δισκίο που επιτρέπει σε εμάς και τα παιδιά μας να απολαύσουμε την άνοιξη!

ΠΗΓΗ:huffingtonpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad