Απάντηση του κ.Πανταζή σε ερώτημά μας - Diogenis Press

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Home Top Ad

Post Top Ad

Δευτέρα 21 Μαΐου 2018

Απάντηση του κ.Πανταζή σε ερώτημά μαςΑπάντηση λάβαμε,  από τον κ. Βασίλη Πανταζή, σχετικά με το προχθεσινό μας δημοσίευμα που αφορούσε την διοργάνωση των αγώνων στα κλουβιά.

Και στο ερώτημα που του είχαμε θέσει στην συγκεκριμένη ανάρτηση ο κ. Πανταζής  αναφέρει τα εξής:

"Όσον αφορά τα ερώτημα σας δεν το πρόσεξα όπως διατυπώθηκε στο κείμενο αλλά έτσι κι αλλοιώς είχα κάνει δημόσια αναφορά στη συζήτηση του θέματος στο δημοτικό συμβούλιο.  Για τις λεπτομέρειες βέβαια δεν θα έδινα κάποιες απαντήσεις αφού όπως δείχνουν τα πράγματα το ζήτημα οδηγείται στα δικαστήρια όπου και θα μάθουν οι Κορίνθιοι, μέσα από «ιστορικούς» διαλόγους, τον πραγματικό λόγο για τον οποίο δεν δόθηκε η άδεια.

Τώρα τις αστειότητες για ποινικά μητρώα κλπ, δεν θα τις σχολιάσω.

Τις λεκτικές υπερβολές  ας τις χρησιμοποιήσει λοιπόν ο δήμαρχος στους λίγους υπηκόους που του απέμειναν και όχι σε μένα.

Κατά τα άλλα φυσικά και είμαι υπερήφανος για την οικογένεια μου και αυτή για εμένα.

Λυπάμαι όμως που ακόμη έχουμε σαν δήμαρχο και μάλιστα χωρίς να διαθέτει όπως ομολογεί την πλειοψηφία, ένα άτομο το οποίο οδηγεί στον κατήφορο με μεγάλη ταχύτητα και τον εαυτό του αλλά και τον Δήμο Κορινθίων αδυνατώντας να ανταποκριθεί στοιχειωδώς στο βαρύ και ιστορικό όνομα του."Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad