Σκηνές βγαλμένες από κινηματογραφική ταινία σε δικαστήριο στο Γύθειο - Diogenis Press

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Home Top Ad

Post Top Ad

Παρασκευή 18 Μαΐου 2018

Σκηνές βγαλμένες από κινηματογραφική ταινία σε δικαστήριο στο Γύθειο


Σκηνές βγαλμένες από κινηματογραφική ταινία εκτυλίχθηκαν σήμερα το πρωί στο δικαστικό μέγαρο Γυθείου, κατά τη διάρκεια δίκης για συκοφαντική δυσφήμηση. Μάρτυρας υπεράσπισης τράβηξε όπλο, αφόπλισε αστυνομικό και απείλησε τον μηνυτή να αποσύρει τη μήνυση.

Ειδικότερα, τη στιγμή που εκδικαζόταν υπόθεση συκοφαντικής δυσφήμησης ύστερα από μήνυση που είχε υποβάλει ένας Έλληνας σε έναν Αλβανό με τον οποίο φέρεται να είχε κτηματικές διαφορές, ο μάρτυρας υπεράσπισης του κατηγορούμενου, ένας 41χρονος, επίσης Αλβανός, έβγαλε από τα ρούχα του ένα περίστροφο και με αυτό αφού απείλησε και αφόπλισε την αστυνομικό, πυροβόλησε δύο φορές στον αέρα. Στη συνέχεια και ενώ ήταν γεμάτη κόσμο η δικαστική αίθουσα, απείλησε με το όπλο του τον Έλληνα μηνυτή απαιτώντας να πάρει πίσω τη μήνυσή του.

Καταλυτική ήταν η ψυχραιμία που επέδειξε η αστυνομικός παρά την απειλή του όπλου, έως ότου έφτασαν ενισχύσεις στον χώρο. 

Οι αστυνομικοί κατάφεραν να τον αφοπλίσουν, του πέρασαν χειροπέδες και τον οδήγησαν στο Τμήμα Ασφαλείας Γυθείου, όπου θα σχηματιστεί δικογραφία σε βάρος του.

Πηγή: githio-click.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad