«Όμηρος ακροδεξιών ο Μητσοτάκης αν δεν αποπέμψει τον Καμπόσο» - Diogenis Press

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Home Top Ad

Post Top Ad

Κυριακή 20 Μαΐου 2018

«Όμηρος ακροδεξιών ο Μητσοτάκης αν δεν αποπέμψει τον Καμπόσο»


Σύσσωμος ο πολιτικός κόσμος καταδίκασε την φασιστική επίθεση στον Γιάννη Μπουτάρη, ωστόσο, υπάρχουν και μελανές εξαιρέσεις. Κάποιοι που επικροτούν και επιδοκιμάζουν φασιστοειδή συμπεριφορές, όπως στην περίπτωση του στελέχους της ΝΔ και δήμαρχο Άργους – Μυκηνών, Δ. Καμπόσου που έσπευσε να πάρει το μέρος όσων προέβησαν σε αυτή την αποτρόπαια πράξη.

Μάλιστα το γραφείο Τύπου του Σύριζα εξέδωσε και σχετική ανακοίνωση καταδικάζοντας τα όσα υποστήριξε ο κ. Καμπόσος.

«Η φασιστική επίθεση στον δήμαρχο Θεσσαλονίκης Γ. Μπουτάρη καταδικάστηκε επίσημα από τη Ν.Δ. Αυτή η επίσημη καταδίκη, όμως, δεν πτόησε το μέλος της Πολιτικής της Επιτροπής και δήμαρχο Άργους – Μυκηνών, Δ. Καμπόσο, από το να αναρτήσει ένα επιεικώς άθλιο σχόλιο σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης. Το στέλεχος της Ν.Δ. είχε το θράσος να γράψει “αυτή είναι η μοίρα των προδοτών”,  επιδοκιμάζοντας τον τραμπουκισμό του Γιάννη Μπουτάρη, ενώ μετά τη δημοσιοποίηση έσβησε τη σχετική ανάρτηση.

Ο κ. Μητσοτάκης πρέπει να αποπέμψει το στέλεχος του κόμματός του, Δ. Καμπόσο, και να καταδικάσει έμπρακτα τις ακροδεξιές αντιλήψεις και πρακτικές, χωρίς υποσημειώσεις και αστερίσκους. Κάθε άλλη στάση υπεκφυγής ή σιωπής επιβεβαιώνει την ομηρία του Κυριάκου Μητσοτάκη από τους ακροδεξιούς εντός της Ν.Δ.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad