Η Harley Davidson κατασκεύασε την ακριβότερη μοτοσυκλέτα στον κόσμο - Diogenis Press

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Home Top Ad

Post Top Ad

Πέμπτη 24 Μαΐου 2018

Η Harley Davidson κατασκεύασε την ακριβότερη μοτοσυκλέτα στον κόσμο


Οκτώ μηχανικοί «έδωσαν» 2.500 εργασίας για να προκύψει ένα εκπληκτικό αποτέλεσμα - Το μπλε του ζαφειριού, οι επενδύσεις από χρυσό και διαμάντια και τα 1.6 εκατ. ευρώ που θα χρειαστεί για να την αποκτήσει κάποιος
Στο μπλε του ζαφειριού, με σχεδιασμό που παραπέμπει σε αντίκα και ό,τι καλύτερο υπάρχει τεχνολογικά σε επίπεδο μηχανής, η ειδική έκδοση της Harley-Davidson Softail Slim S, είναι πλέον και με την... υπογραφή των αρμοδίων, το πιο ακριβό μοντέλο στον κόσμο, αγγίζοντας σε αξία το 1,6 εκατ. ευρώ!

Πρόκειται για συλλεκτικό κομμάτι, για το οποίο χρειάστηκαν οκτώ μηχανικοί και 2.500 ώρες εργασίας, προκειμένου να παραδοθεί και να δοθεί στην κυκλοφορία ως ένα πραγματικό κόσμημα της ασφάλτου.

Ένα από τα χαρακτηριστικά της είναι η επένδυση με χρυσό σε διάφορα σημεία, προκαλώντας μίας εκπληκτική αντίθεση με το φανταχτερό μπλε του ζαφειριού, ενώ το ντεπόζιτο της βενζίνης έχει επένδυση από διαμάντι!

Το πλέον εντυπωσιακό στοιχείο, ωστόσο, είναι το χρώμα και η υφή του. Η Harley-Davidson κρατάει ως εφτασφράγιστο μυστικό τη συνταγή, λέγοντας πως δεν μπορεί να την αποκαλύψει, καθώς είναι ένα από τα στοιχεία που την κάνουν να ξεχωρίζει από τις υπόλοιπες εταιρείες.

Ακολουθούν οι φωτογραφίες από την παρουσία του εκπληκτικού αποτελέσματος που προέκυψε από τη συνεργασία του Ελβετού σχεδιαστή ρολογιών Carl F. Bucherer και της ειδικής εταιρείας που συνεργάζεται με τη Harley-Davidson Bündnerbike:
















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad