Μεσσηνία: Εξεταστής «λαδώθηκε» με… 10 ευρώ για να βγάλει δίπλωμα! - Diogenis Press

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Home Top Ad

Post Top Ad

Κυριακή 17 Ιουνίου 2018

Μεσσηνία: Εξεταστής «λαδώθηκε» με… 10 ευρώ για να βγάλει δίπλωμα!Δωροδοκούνταν, αλλά ήταν… «ψιλικατζής»

Ο 61χρονος υπάλληλος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καλαμάτας ο οποίος του άσκησε δίωξη για απιστία στην υπηρεσία
Δωροδοκούνταν, αλλά ήταν… «ψιλικατζής» (!) ένας 61χρονος υπάλληλος της Διεύθυνσης Μεταφορών Μεσσηνίας, που συνελήφθη με οργανωμένη επιχείρηση της Ασφάλειας στην Καλαμάτα μετά την καταγγελία ενός εκπαιδευτή σχολής οδηγών!

Όπως είχε καταγγείλει ο ιδιοκτήτης της σχολής, ο υπάλληλος που εμπλεκόταν στην εξεταστική διαδικασία υποψήφιων οδηγών για την χορήγηση διπλώματος οδήγησης του ζητούσε… 10 ευρώ (!) για να μην κόψει έναν υποψήφιο! Μετά από πολυήμερη έρευνα, το χαρτονόμισμα προσημειώθηκε και ο 61χρονος συνελήφθη επ’ αυτοφώρω όταν πήγε να το παραλάβει.

Ο 61χρονος υπάλληλος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καλαμάτας ο οποίος του άσκησε δίωξη για απιστία στην υπηρεσία και δωροληψία και διέταξε τους αστυνομικούς να διενεργήσουν περαιτέρω έρευνα για να εξιχνιάσουν και τυχόν άλλες περιπτώσεις χρηματισμού του. Παράλληλα, από την Περιφερειακή Ενότητα Μεσσηνίας διενεργείται και πειθαρχική έρευνα.

ΠΗΓΗ:protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad