Πάτρα:Αυστριακός άστεγος, με δύο σκύλους και καρκινοπαθής ζητάει στέγη - Diogenis Press

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Home Top Ad

Post Top Ad

Κυριακή 3 Ιουνίου 2018

Πάτρα:Αυστριακός άστεγος, με δύο σκύλους και καρκινοπαθής ζητάει στέγη


ΠΑΤΡΑ: ΕΠΕΙΓΟΝ Μερικές φορές οι άνθρωποι δείχνουν το χειρότερο τους πρόσωπο, αδιαφορώντας για έναν συνάνθρωπό τους. Ο κύριος Ρόμπερτ , Αυστριακής καταγωγής ,ο οποίος ζει στην Ελλάδα τα τελευταία 30 χρόνια ,έπεσε θύμα μιας τέτοιας συμπεριφοράς. Άτομο ΑΜΕΑ ,ασθενής με καρκίνο που μπαινοβγαίνει στο Νοσοκομείο εκδιώχθηκε από την ενοικιαζόμενη κατοικία του,λόγω καλοθελητών γειτόνων, με το πρόσχημα ότι τα σκυλάκια που έχει είναι υπεύθυνα για φασαρίες και δυσοσμία. Κάτι το οποίο όμως σύμφωνα με μαρτυρίες δεν ισχύει…
Όπως δήλωσε , ο κύριος Ρόμπερτ όταν νοίκιασε το σπίτι , η ιδιοκτήτρια γνώριζε για τα σκυλιά και ότι ο ίδιος ήταν ασθενής και χρησιμοποιούσε αναπηρικό καροτσάκι προκειμένου να μετακινείται πιο εύκολα. Κάποιοι ωστόσο, ειδοποίησαν την ιδιοκτήτρια ότι έβγαινε δυσοσμία από το σπίτι που διέμενε ο ανάπηρος άνδρας .
Η ιδιοκτήτρια τον έδιωξε μέσα από το σπίτι . Ο ίδιος μη έχοντας πλέον κατάλυμα κοιμάται με τα σκυλιά στο Νότιο Πάρκο,στο ύψος του Αγίου Γερασίμου. Λόγω της κατάστασης μέχρι και τις θεραπείες σταμάτησε από το Νοσοκομείο. Η εκκλησία τον βοηθούσε αφήνοντάς του στην πόρτα του φαγητό,από την ώρα που δήλωσε άστεγος αυτό σταμάτησε.
 Ο κύριος Ρόμπερτ, παρακαλεί αν κάποιος συνάνθρωπος έχει κάποια παλιά κατοικία προς ενοικίαση ( εως 150ευρώ) , να τον δεχτεί , με θερμή παράκληση να έχει μαζί την μοναδική συντροφιά και παρηγοριά στη δύσκολη κατάσταση που βιώνει,τα αγαπημένα του σκυλάκια.

ΠΗΓΗ:SUPER B Τηλεοραση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad