Χ. Κορδώσης “Λυπάμαι που το Επιμελητήριο Κορινθίας εκπροσωπείται απο τον κ. Πιτσάκη” - Diogenis Press

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Home Top Ad

Post Top Ad

Σάββατο 2 Ιουνίου 2018

Χ. Κορδώσης “Λυπάμαι που το Επιμελητήριο Κορινθίας εκπροσωπείται απο τον κ. Πιτσάκη”Σήμερα δυο δημοτικοί σύμβουλοι της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Κορινθίων ,και μέλη του λιμενικού ταμείου ,ο Χρήστος Κορδώσης και η Έρρικα Καραμανλίκη παραβρέθηκαν στην ραδιοφωνική εκπομπή του ράδιο Ηλέκτρα fm 98,8 ως θιγόμενοι από τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Κορινθίας Παναγιώτη Πιτσάκη σχετικά με τα όσα ανέφερε στην χθεσινή εκπομπή ” Καλημέρα Κορινθία” στον δημοσιογράφο Νίκο Νικολόπουλο.

Δείτε την συνέντευξη εδώ

Ανακοίνωσαν και οι δυο πως θα υποβάλουν μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση κατά του προέδρου του Επιμελητηρίου.

Χαρακτηριστικά ο κύριος Κορδώσης είπε για “τους τόνους λάσπης που εκτόξευσε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου, θα βρεθούμε στο δικαστήριο.

Στην συνέχεια και η δύο σύμβουλοι αιτιολόγησαν την αρνητική ψήφο τους, που είχε να κάνει όπως εξήγησαν, με την έλλειψη νομιμότητας της πρότασης που κατέθεσε η διοίκηση του Επιμελητηρίου., πρόβλεψαν μάλιστα πως αυτή η πρόταση , λόγο στέρησης νομιμότητας δεν μπορεί να στεφθεί με έγκριση αδειοδότησης από το υπουργείο.

Αξιοσημείωτη ήταν και η στάση του Λιμενάρχη Κορίνθου που σύμφωνα με πληροφορίες της Πρώτης news αποχώρησε από την επίμαχη συνεδρίαση του Λιμενικού ταμείου αρνούμενος να δεχθεί την ένταση και τις σκληρές λεκτικές αντιπαραθέσεις που επικράτησαν στη συνεδρίαση .
ακούστε  το ηχητικό  στο 16.00 ο κ. Κορδώσης αναφέρεται στον κ. Πιτσάκη. 

ΑΞΊΖΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΚΟΎΣΕΤΕ 
ΠΗΓΗ:protinewskorinthias.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad